Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Θα θέλατε να ταξιδέψετε κάπου, χωρίς να γνωρίζετε τον προορισμό και να μην ασχοληθείτε καθόλου με τις ετοιμασίες του ταξιδιού;

Ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα του κόσμου είναι να φεύγεις για ταξίδι. Θα θέλατε να ταξιδέψετε κάπου, χωρίς να γνωρίζετε τον προορισμό και να μην ασχοληθείτε καθόλου με τις ετοιμασίες του ταξιδιού; Αν ναι, λοιπόν, η Lillian Rafson είναι εκεί για εσάς για ο,τι χρειαστείτε.  Πριν από περίπου ένα χρόνο η Lillian Rafson ίδρυσε το πιο πρωτότυπο ταξιδιωτικό γραφείο του πλανήτη, το Pack Up+Go. Είναι πρωτότυπο, γιατί   πολύ απλά επιλέγει για εσάς τον προορισμό σας, αλλά και τον προγραμματισμό της περιήγησης σας. Οι ενδιαφερόμενοι μάλιστα δεν γνωρίζουν τον προορισμό τους μέχρι την αναχώρησή τους!

Η Lillian Rafson και μια μικρή ομάδα ταξιδιωτών δημιούργησαν πακέτα τριών ημερών στις ΗΠΑ, σχεδιασμένα με βάση τον οικονομικό προϋπολογισμό των ενδιαφερόμενων, τις ημερομηνίες αλλά και τα ενδιαφέροντά τους. Η τιμή των πακέτων ξεκινά από τα 350 δολάρια και φτάνουν μέχρι και τα 2.000 δολάρια, ενώ περιλαμβάνουν τη διαμονή, τη μετακίνηση και τον προγραμματισμό της περιήγησης.

 Μερικοί μπορεί να είναι διστακτικοί να ξεκινήσουν ένα ταξίδι, μην ξέροντας πού θα πάνε, που έχει προγραμματιστεί από κάποιον άλλο, λέει η Rafson. «Είναι πολύ καλό για τους ανθρώπους που ψάχνουν για κάτι καινούριο να προστεθεί στην  ταξιδιωτική τους εμπειρία”.

Όπως επισημαίνει η ίδια η Lilian Rafson,” λαμβάνοντας μακριά τον κόπο και την επιβάρυνση των ταξιδιών σχεδιάζει το Pack Up & Go. Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται επιτρέπουν στους υπεύθυνους του Pack Up & Go  να σχεδιάσουν την επόμενη απόδραση τους και το μόνο που έχει κάνει ο ταξιδιώτης είναι να ακολουθήσει μερικά βήματα. Η περιπέτεια αρχίζει συμπληρώνοντας μια online έρευνα για τις προτιμήσεις του ταξιδιού σας”.

 Το Pack Up & Go προσφέρει δύο επιλογές. Το ένα είναι οδικό ταξίδι, αν θα θέλατε να οδηγείτε το δικό σας αυτοκίνητο. Mια road trip επιλογή υπόσχεται έναν προορισμό στον οποίο θα φτάσετε μέσα σε τρεις έως τέσσερις ώρες και η τιμή του πακέτου ξεκινά από 350 δολάρια ανά άτομο.Οι κατευθύνσεις  καθ ‘οδόν περιλαμβάνουν περιηγήσεις σε  αξιοθέατα και κρατήσεις καταλυμάτων.  Η άλλη επιλογή είναι  να προγραμματίσετε εσείς  τα πάντα.

Αφού επιλέξετε την προτιμώμενη επιλογή Pack Up & Go προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών του προϋπολογισμού για να διαλέξετε. Προς το παρόν, το ταξιδιωτικό πρακτορείο Pack Up & Go είναι περιορισμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες  ένα ενσωματωμένο  επίπεδο άνεσης. “Όταν ταξιδεύετε στο εσωτερικό είστε ήδη εξοικειωμένοι με τη γλώσσα, το νόμισμα και ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας” λέει ο Rafson, ενώ οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και πολύ περισσότερο στις  Ηνωμένες Πολιτείες όπου υπάρχει  ένας απίστευτος πλούτος τοπίου.