• LIFE&STYLE

    10 λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη

    lathi-makigiaz


    Η περιποίηση και το μακιγιάζ έχει γίνει για εσάς καθημερινή συνήθεια μέσα στα χρόνια και μάλιστα από μικρή ηλικία ακόμα οι γυναίκες φροντίζουμε να διατηρούμαστε όμορφες, λαμπερές και νέες, στην προσπάθεια μας να προλάβουμε και τα σημάδια του χρόνου.

    Το ξέρατε όμως ότι ένας από τους παράγοντες που μπορούν να επιδράσουν αρνητικά είναι η ίδια η ρουτίνα σας;

    Η τέχνη του μακιγιάζ είναι τέχνη ακριβώς γιατί δίνει τη δυνατότητα τόσο στους make up artists, όσο και σε εσάς τις ίδιες να δημιουργήσετε επάνω στο πρόσωπο σας ένα μοναδικό, αξιοθαύμαστο πορτρέτο, όπως αυτά στη ζωγραφική.

    Βέβαια, για να πετύχετε κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχετε μυηθεί στα μυστικά της ή να αποφεύγετε τα λάθη που μπορεί να προσθέτουν και χρόνια ακόμα στην εμφάνιση σας.

    Foundation
    Οσο μεγαλώνετε τόσο περισσότερο συμμερίζεστε την άποψη, πως χρειάζεστε όλο και εντονότερο μακιγιάζ προκειμένου να μοιάσετε νεότερη, αλλά στην πραγματικότητα μάλλον ισχύει το αντίθετο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε σε κάθε περίπτωση είναι το foundation, που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το νεσεσέρ σας, γιατί μια επιδερμίδα χωρίς κάλυψη είναι άλλοτε θαμπή και άλλοτε εμφανίζει λιπαρότητα. Όμως το foundation επανορθώνει όλες αυτές τις ατέλειες, δίνοντας ένα λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

    Για την επιλογή του σωστού τόνου στο συγκεκριμένο προϊόν, θα πρέπει να ακολουθήσετε τον κανόνα με το λευκό φως της λάμπας ή το φως της ημέρας.

    Φρύδια
    Ενα σημάδι που προδίδει την ηλικία είναι τα αραιωμένα φρύδια. Υπάρχουν μέθοδοι, πέρα από το κλασικό γέμισμα με το μολύβι, όπως το tinting και το ημιμόνιμο τατουάζ που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Too Natural

    Ακόμα και μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα χρειάζεται ένα μικρό touch απόχρωσης, για να καλυφθούν σημάδια και πανάδες. Επιλέξτε ένα τόνο ελαφρώς πιο σκούρο από το φυσικό σας, ο οποίος θα κάνει την επιδερμίδα πιο γλυκιά και νεανική, παρά άτονη.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο bovary.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Tommy Hilfiger: Θέλω να ντύσω τη Melania – Όμορφη η Michelle αλλά πανέμορφες η Ivanka και η Melania

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βlack Friday: Πλησιάζει η μεγάλη μέρα – Δείτε αναλυτικά τα καταστήματα και τις εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 80%

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρία Εκμεκτσίογλου: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον γιο της – Τι αποκαλύπτει για το εστιατόριο που ετοιμάζει



    ΣΧΟΛΙΑ