ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονίζουν οι προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που χάθηκαν στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι. Την ιστορία του αδελφού της, που απανθρακώθηκε, περιέγραψε στον ΣΚΑΙ η κ.Βούλα.
Εμφανώς συγκινημένη, η γυναίκα περιέγραψε την τελευταία επικοινωνία που είχε με εκείνον και τη νύφη της -που κατάφερε να σωθεί- έως τις στιγμές της ανείπωτης αγωνίας όταν το κινητό του απενεργοποιήθηκε. «Ο αδελφός μου το Σάββατο πάντρεψε το παιδί του και τη Δευτέρα κάηκε. Να ήταν άρρωστος και να χαθεί, να είχε καρδιά, το καταλαβαίνω. Αλλά έτσι; Δεν έχουμε τίποτα. Θα μας δώσουν μια χούφτα στάχτη», είπε κλαίγοντας σχεδόν και πρόσθεσε: «Πώς βγαίνουν στις τηλεοράσεις και μιλάνε; Θα’ πρεπε να έχουν φύγει…»
https://youtu.be/AQAaNI0QlDQ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανεβαίνει κι άλλο ο αριθμός των θυμάτων – 88 νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές, πέθανε 42χρονη στο ΚΑΤ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τα συλλυπητήρια προκαλεί η Τουρκία: Λόγω της εχθρότητας που αισθάνεται η Ελλάδα για εμάς πέθαναν δεκάδες άνθρωποι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη από τον πρόεδρο Πυροσβεστών: Η πυροσβεστική είχε εισηγηθεί την εκκένωση των περιοχών στο Μάτι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- KPMG – 28th HR Symposium: Έρχεται την Τρίτη 18 Μαρτίου με κεντρικό μήνυμα “Lead the HR Revolution”
- Συνήγορος του Καταναλωτή: Καταναλωτικά αγαθά και χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες οι κύριες υποθέσεις του 2024
- Η διατροφή, η ώρα των γευμάτων και η άσκηση βασικά «όπλα» κατά του διαβήτη
- Το “Ασκληπιός” του Βαγγέλη Μαρινάκη ύψωσε την ελληνική σημαία
