ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατέληξε ο Σλόμπονταν Πράλγιακ, που ήπιε δηλητήριο όταν άκουσε την ετυμηγορία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, που τον επικύρωνε την καταδίκη του σε ποινή κάθειρξης 20 ετών.
Ο 72χρονος Σλόμπονταν Πράλγιακ φώναξε «Ο Πράλγιακ δεν είναι εγκληματίας» προτού βγάλει από την τσέπη του ένα φιαλίδιο και καταπιεί το περιεχόμενο.
Η δίκη διακόπηκε και ο δικηγόρος του δήλωσε πως ο πελάτης του «πήρε δηλητήριο».
Ο Πράλγιακ υπηρέτησε ως στρατηγός στον κροατικό στρατό και καταδικάστηκε για συμμετοχή στα εγκλήματα πολέμου κατά του μουσουλμανικού πληθυσμού σε περισσότερες από 30 δημοτικές κοινότητες της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στο Διεθνές δικαστήριο: Δεν είμαι εγκληματίας φώναξε, και κατάπιε «δηλητήριο» (Video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Κινητικότητα για την πληρωμή της Nexans και τη μίσθωση του πλοίου NG Worker
- Δίκη Folli Follie: Ξεκινά η δίκη β’ βαθμού για το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο
- Δασμοί, ακρίβεια, λαθρεμπόριο και μαφία: Πώς η πολιτική Τραμπ ανοίγει δρόμο για παράνομες οικονομικές αυτοκρατορίες
- Τατιάνα Σπινάρη Πολλάλη: Η καταστροφή οδηγεί στην Αναγέννηση
