ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την ανθρωποκτονία της 51χρονης στη Μάνδρα. Η έρευνα είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο. Το βέβαιο για την ώρα είναι ότι δεν πρόκειται για ληστεία μετά φόνου».
Αυτό τόνισαν απόψε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, σχετικά με την υπόθεση της 51χρονης Ελληνίδας που βρέθηκε δολοφονημένη νωρίς το πρωί, έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι από άγνωστο δράστη, που της είχε στήσει ενέδρα θανάτου.
Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν μια στενή φίλη της με την οποία είχαν βγει μαζί για να διασκεδάσουν. Η άτυχη γυναίκα, που ήταν διαζευγμένη, διέμενε μαζί με τον γιο της.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δύο αυτοκτονίες, μέσα σε λίγες ώρες, συγκλονίζουν την Σπάρτη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στα Τρίκαλα: Μητέρα τριών παιδιών δολοφονήθηκε με μαχαιριές από τον σύζυγό της!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Έσπασε το σερί των επτά πτωτικών εβδομάδων το WTI
- Τέμπη: «Έχω κι άλλο τρένο που κατεβαίνει απο κει» – Η απίστευτη συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης από την μοιραία νύχτα
- Σαλαμίνα: Νεκρή εντοπίστηκε η 61χρονη που έπεσε από πλοίο στον Σαρωνικό
- Συρία: Οι Κούρδοι απορρίπτουν το νέο συνταγματικό πλαίσιο που παρουσίασαν οι νέες αρχές της Συρίας
