Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βρετανία: 150 θάνατοι και 59.610 νέα κρούσματα, ο μεγαλύτερος αριθμός από τον Ιανουάριο

Βρετανία-κορονοιός: Ξεπέρασαν τα 88.000 μέσα σε μία ημέρα - Επιστρέφει εσπευσμένα από τις ΗΠΑ ο υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σούνακ

Οι βρετανικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 59.610 νέα κρούσματα της Covid-19, ο υψηλότερος αριθμός από τις αρχές Ιανουαρίου, καθώς η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με αυτό που ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον χαρακτήρισε «τσουνάμι» μολύνσεων από την παραλλαγή Όμικρον.

Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι ο πέμπτος υψηλότερος που έχει καταγραφεί στο Ηνωμένο Βασίλειο αφότου ξέσπασε η πανδημία, τον Μάρτιο του 2020.

Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι καταγράφηκαν 150 θάνατοι ασθενών που είχαν βρεθεί θετικοί στον νέο κορονοϊό τις τελευταίες 28 ημέρες.

Ο αριθμός των ασθενών που εισήχθησαν σε νοσοκομεία κατά το διάστημα 4-10 Δεκεμβρίου ήταν αυξημένος κατά 10%, σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης

ΕΜΑ: Θα εξετάσει περισσότερα δεδομένα για τη χορήγηση του χαπιού της Merck κατά της Covid-19

Θεοδωρίδου-Παπαευαγγέλου: Οι γονείς δεν πρέπει να καθυστερήσουν την ανοσοποίηση των παιδιών τους

Βρετανική μελέτη: Μεγαλύτερος ο κίνδυνος καρδιακής νόσου έπειτα από μόλυνση Covid-19, παρά έπειτα από εμβόλια