Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Θήβα: Λήξη συναγερμού, αρνητικό το δεύτερο τεστ σε ασθενή με συμπτώματα κορονοϊου

Αρνητικό ήταν το δεύτερο τεστ του ασθενούς με συμπτώματα κορονοϊού που εντοπίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ο οποίος είχε μεταφερθεί από το ΤΕΠ του νοσοκομείου Θήβας.

Το πρώτο τεστ ταχείας ανίχνευσης του ασθενούς είχε εντοπιστεί θετικό με αποτέλεσμα η διοίκηση του νοσοκομείου Θήβας να θέσει σε κατ΄οίκον περιορισμό 6 ιατρούς, 4 νοσηλευτές και 2  τραυματιοφορείς.

Ωστόσο, το δεύτερο δείγμα του ασθενούς, που εξετάστηκε από το Αττικόν Νοσοκομείο βγήκε αρνητικό. Έτσι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Θήβας,  δεν υφίσταται πλέον ο κατ’οίκον περιορισμός στο προσωπικό που ενεπλάκη  στην περίθαλψη του ασθενούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου Θήβας:

Η διοίκηση του νοσοκομείου Θήβας σας ενημερώνει, ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τέθηκαν σε κατ΄οίκον περιορισμό προληπτικά το πρωί 12 άτομα (6 ιατροί, 4 νοσηλευτές και 2 τραυματιοφορείς) κατόπιν ενημερώσεως από το Θριάσιο Νοσοκομείο, για θετικό τεστ ταχείας ανίχνευσης για Covid-19, που είχε διακομιστεί εκεί από το ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας.

Το μεσημέρι μας ενημέρωσε το Θριάσιο νοσοκομείο, ότι το δεύτερο δείγμα που εστάλη για επαλήθευση (PCR) στο Αττικό Νοσοκομείο βγήκε αρνητικό. Ως εκ τούτου, δεν υφίσταται ο κατ’οίκον περιορισμός στο προσωπικό που ενεπλάκη  στην περίθαλψη του ασθενούς.

Όλες οι λειτουργίες του νοσοκομείου μας συνεχίζονται κανονικά.