Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Θετικός στην COVID-19 δικαστής του ΣτΕ: Δίκαζε στην Ολομέλεια, σε καραντίνα συνάδελφοί του

‘Eνας σύμβουλος Επικρατείας που δίκασε την περασμένη Παρασκευή ως μέλος της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, διαγνώστηκε θετικός στον κορoνοϊό.

Σε προληπτική καραντίνα αναμένεται να τεθούν τόσο ο δικαστής που μοιραζόταν το ίδιο γραφείο με τον συγκεκριμένο σύμβουλο όσο και οι συνάδελφοι του που βρίσκονταν κοντά του στην έδρα κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης της Ολομέλειας του ΣτΕ.

Το κρούσμα στο Συμβούλιο της Επiκρατείας έγινε γνωστό μέσα από το επίσημο site του δικαστηρίου.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

«Παρουσιάστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, το Δικαστήριο λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των δικηγόρων και των διαδίκων».

Η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας βρίσκεται σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές ώστε να γίνει και η ιχνηλάτηση των επαφών του συμβούλου Επικρατείας ενώ αναμένεται να γίνει απολύμανση στους χώρους του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση