ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από αύριο Τετάρτη 5/5 έως το Σάββατο 8/5 θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν self test από τα φαρμακεία οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και το διοικητικό προσωπικό πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητών που κάνουν πρακτική άσκηση.
Το δεύτερο τεστ μαθητών και εκπαιδευτικών για την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 10/5.
Οι υπόλοιπες ομάδες δικαιούχων (δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι) θα λάβουν το επόμενο self test από Δευτέρα 10/5 και θα μπορούν να το πραγματοποιήσουν και να το δηλώσουν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Η προμήθεια του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) πραγματοποιείται δωρεάν από τα φαρμακεία με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ταυτοποίησης. Εναλλακτικά του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) οι εργαζόμενοι δύνανται να επιλέξουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) από επαγγελματία υγείας είτε δωρεάν σε δημόσια δομή στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα είτε με δική τους επιβάρυνσή σε ιδιωτική δομή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χλόη Ακριθάκη – Η χαρά μιας συνάντησης, που γίνεται έργο τέχνης
- Blackstone: Στρέφεται στην Citigroup για επενδυτικό deal ύψους $400 εκατ. στην Ινδία
- Μαρινάκης: Το ΠΑΣΟΚ ενώθηκε με 3 υποκόμματα του ΣΥΡΙΖΑ του 2015
- Θεσσαλονίκη: 61χρονος παρέσυρε με αμάξι δικαστικό επιμελητή για να αποτρέψει εφαρμογή δικαστικής απόφασης
