ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας, 6.948 θετικά self tests σε μαθητές και εκπαιδευτικούς δηλώθηκαν στην ειδική πλατφόρμα μέχρι και χθες το βράδυ.
Τα στοιχεία αυτά δεν προέρχονται από το σύνολο των τμημάτων, αλλά από τα περίπου 29.000 τμήματα που είχε ανασταλεί η λειτουργία τους την προηγούμενη εβδομάδα λόγω καιρικών συνθηκών και είχαν την υποχρέωση να προσέλθουν σήμερα με τεστ.
Στα σχολεία που λειτούργησαν κανονικά την περασμένη εβδομάδα ή που ήταν σε αναστολή λόγω κακοκαιρίας αλλά επαναλειτούργησαν την Πέμπτη ή την Παρασκευή με self test, εφαρμόζεται η κανονική διαδικασία δύο ελέγχων την εβδομάδα, προ της προσέλευσης την Τρίτη 1 και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.
Για τους εκπαιδευτικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να πραγματοποιηθούν δυο rapid test και ένα self test, με δική τους επιβάρυνση.
Διαβάστε επίσης:
Αναβάλλεται σήμερα Δευτέρα η ενημέρωση για το εμβολιαστικό πρόγραμμα
Πλεύρης: Εκτός ΕΣΥ από 31 Μαρτίου οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γεωπολιτική αξία του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού
- Ο πρώτος δισεκατομμυριούχος της Αλβανίας: Η διαδρομή του Σαμίρ Μάνε από την εξορία στη δημιουργία μίας αυτοκρατορίας
- Η μυστική αυτοκρατορία του κληρονόμου της Hermes: Η αγωγή των 16 δισ. και το αόρατο χέρι του Κατάρ
- Γιατί ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε τώρα τα νέα μέτρα στήριξης ύψους 1 δισ. ευρώ – Οι στόχοι της ΔΕΘ
