ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη διάψευση των δηλώσεων του προέδρου των νοσοκομειακών Ιατρών του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Θανάση Σιούλη, περί έλλειψης κλινών εντατικής θεραπείας και περί επιλογής ασθενών προχώρησε η διοίκηση του νοσοκομείου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Διοίκηση του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Συμεών Μεταλλίδης, Ιατρός Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, υπεύθυνος διαχείρισης των περιστατικών Covid-19 καθώς και η κα Ελένη Γκέκα, Διευθύντρια Αναισθησιολογίας υπεύθυνη της Κλινικής ΜΕΘΑ, διαψεύδουν ρητά τις δηλώσεις του προέδρου των Νοσοκομειακών Ιατρών του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, κ. Θανάση Σιούλη, περί έλλειψης κλινών εντατικής θεραπείας λόγω κάλυψής τους, γεγονός που, όπως αναφέρει, οδηγεί σε επιλογές ασθενών!
“Δηλώνουμε ότι η έναρξη της σημερινής εφημερίας έγινε με 7 κενές κλίνες εντατικής θεραπείας και με ταυτόχρονο σχεδιασμό από την ΥΠΕ και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για την περαιτέρω ανάπτυξη κλινών ΜΕΘ και την αντιμετώπιση του προβλήματος”, αναφέρουν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πασχαλινό αυγό με υπογραφή Louis Vuitton: Η πιο εκλεπτυσμένη αμαρτία της σεζόν
- Ρέθυμνο: Πατέρας και γιος επιτέθηκαν και χτύπησαν παρέα νεαρών επειδή έπαιζαν μπάλα
- Ασιατικά χρηματιστήρια: Σε στάση αναμονής οι επενδυτές μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο
- Κ. Μητσοτάκης: Η νέα ανάρτηση του πρωθυπουργού στο TikTok – Οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε ποτέ μαζί
