ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται τις τελευταίες ώρες δύο ασθενείς με κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Και οι δύο ασθενείς ήταν καλεσμένοι στον γάμο στον Αμπελώνα, κατά τον οποίο παρατηρήθηκε διάδοση του κορονοϊού και σε άλλα άτομα.
Αρχικά, είχε διασωληνωθεί αργά χθες το βράδυ μια 63χρονη γυναίκα , η οποία νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η διασωλήνωση ενός 70χρονου ασθενούς, η κατάσταση του οποίου παρουσίασε επίσης ραγδαία επιδείνωση.
Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας παραμένουν άλλοι 16 ασθενείς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
