ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο όρος τυρί cottage άρχισε να χρησιμοποιείται για το απλό σπιτικό τυρί σε Aγγλία και Αμερική στα μέσα του 19ου αιώνα. Η ονομασία του πιθανόν προέρχεται από την αγγλική λέξη που σημαίνει «σπίτι στην εξοχή» γιατί αυτό το είδος τυριού παρασκευαζόταν πολύ σε εξοχικά σπίτια όπου το γάλα ήταν εύκολο διαθέσιμο και το τυρί συνήθως γινόταν από τα υπολείμματα του γάλακτος που περίσσευαν μετά την παρασκευή βουτύρου.
ADVERTISING
H Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Ευαγγελία Μαλακού εξηγεί ποια είναι η διατροφική αξία του τυριού αυτού, ποια τα οφέλη του ενώ δίνει 10 tips για το πώς να το εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή.
Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι λόγοι πίσω από το διαχρονικά «φουσκωμένο» ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών
- Χαρδαλιάς από τη Δυτική Αττική: «Χαράσσουμε δρόμους που σώζουν ζωές και μας φέρνουν στο αύριο»
- Σουηδία: Η στήριξη της Ουκρανίας είναι επένδυση στη δική μας ασφάλεια
- Πάρε έως και 10 μόρια παρακολουθώντας το πρόγραμμα Κυβερνοεκφοβισμός και Διαδικτυακή Παραβατικότητα Ανηλίκων