Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
HealthStories.gr

Τέσσερα αδέλφια έχουν την ίδια μέρα γενέθλια, αλλά δεν είναι τετράδυμα

γενέθλια

Ξεχωριστή είναι η 25η Αυγούστου για 4 αδελφές με διαφορετικές ηλικίες, καθώς έχουν την ίδια μέρα γενέθλια, σε ένα περίεργο παιχνίδι συμπτώσεων.

Στην οικογένεια Lammert, υπάρχει μια μέρα κάθε χρόνο που είναι πιο ξεχωριστή από τις υπόλοιπες. Είναι η 25η Αυγούστου, η ημέρα που γεννήθηκαν και οι τέσσερις κόρες Lammert. Κάθε κορίτσι γεννήθηκε την ίδια μέρα, με διαφορά ακριβώς τριών ετών.

Την ίδια μέρα γενέθλια

Η Sophia, 9 ετών, η Giuliana, 6, η Mia, 3 και η Valentina, μόλις 2,5 εβδομάδων— έχουν γενέθλια την ίδια μέρα γενέθλια.

«Είμαι ακόμα έκπληκτη», είπε η μητέρα τους στο today.com, η 35χρονη Kristin Lammert από τη Νότια Καρολίνα. H μικρότερη κόρη της οικογένειας, επρόκειτο να γεννηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου, αλλά έφτασε ένα μήνα νωρίτερα, στα γενέθλια των αδελφών της.

Καμία από τις γέννες των κοριτσιών Lammert δεν είχε προγραμματιστεί με καισαρική τομή, επομένως είναι πραγματικά απίστευτο που και οι τέσσερις γεννήθηκαν την ίδια μέρα.

Οι πιθανότητες να γεννηθούν πολλά αδέρφια την ίδια μέρα είναι «εξαιρετικά σπάνιες», είπε η Δρ. Christine Greves, Γυναικολόγος στο Orlando Health Winnie Palmer Hospital for Women & Babies.

Ο κάτοχος του Βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες είναι μια οικογένεια που έχει πέντε αδέρφια που γεννήθηκαν την ίδια μέρα και το κατέγραψαν ως περίπου ένα στα 17 δισεκατομμύρια πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης:

Π. Γιγής ( πρόεδρος των πλοιάρχων): Αγανακτισμένοι και οργισμένοι οι καπετάνιοι από τις συνεχείς διώξεις

Τέλος τα δωρεάν εμβόλια για την COVID-19 στις ΗΠΑ – Οι ανασφάλιστοι θα πληρώνουν έως και 200 ευρώ την δόση

Τέλος τα δωρεάν εμβόλια για την COVID-19 στις ΗΠΑ – Οι ανασφάλιστοι θα πληρώνουν έως και 200 ευρώ την δόση