• HealthStories.gr

    ΤΕΑΥΦΕ: Αποφεύχθηκε η προβλεπόμενη μείωση 10% στις συντάξεις

    • NewsRoom
    ΤΕΑΥΦΕ


    Αποφεύχθηκε η προβλεπόμενη μείωση 10% στις συντάξεις του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών – ΤΕΑΥΦΕ. Αυτό συνέβη καθώς εγκρίθηκαν οι Αναλογιστικές Μελέτης της χρονικής περιόδου 2018 -2021.

    Όπως ανακοίνωσε το Ταμείο, πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη που έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή της προβλεπόμενης μείωσης 10% στις συντάξεις, χωρίς να επηρεάζεται η πορεία της αποθεματοποίησης του Ταμείου.

    Σύμφωνα με το Ταμείο, το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μετά από οργανωμένες και συστηματικές προσπάθειες της παρούσας διοίκησης του Ταμείου, οι οποίες δημιούργησαν το απαραίτητο πλαίσιο για να ληφθεί η απόφαση που θωρακίζει τα δικαιώματα των συνταξιούχων, των
    ασφαλισμένων και των εργοδοτών του κλάδου.

    “Όπως καθίσταται σαφές οι πρωτοβουλίες της διοίκησης ανταμείβονται και αποδίδουν καρπούς βελτιώνοντας την καθημερινότητα των μελών του Ταμείου, με την μακρόχρονη ιστορία. Η παραπάνω εξέλιξη μαζί με την σταθερότητα που προσδίδουν τα οικονομικά μεγέθη του Ταμείου αποτελούν τη βάση για νέες διεκδικήσεις προς όφελος των ασφαλισμένων του Ταμείου και των συνταξιούχων”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

    Ο πρόεδρος του ΤΕΑΥΦΕ Ελευθέριος Ντούμας σχολιάζοντας την έγκριση των Αναλογιστικών Μελετών των παρελθόντων ετών δήλωσε: «Η νέα Διοίκηση του ΤΕΑΥΦΕ όταν ανέλαβε την ευθύνη του Ταμείου δεσμεύτηκε να καταστεί παραγωγική και αποτελεσματική. Σε αυτήν την κατεύθυνση δηλώσαμε πως θέλουμε να επιτύχουμε την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλάνιζαν το Ταμείο. Η δέσμευσή μας γίνεται καθημερινά πράξη. Η έγκριση των Αναλογιστικών Μελετών της χρονικής περιόδου 2018-2021 πρόκειται για μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον του Ταμείου και είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής εργασίας και των οργανωμένων συναντήσεων που είχε η Διοίκηση του Ταμείου με τους αρμόδιους φορείς.

    Η παρούσα Διοίκηση στέκεται, αποδεδειγμένα πλέον, στο πλευρό των συνταξιούχων, των ασφαλισμένων και των εργοδοτών με έργα που αποδίδουν καρπούς και έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των μελών του Ταμείου. Πρόκειται για το πρώτο βήμα από τη σειρά πρωτοβουλιών που θα αναλάβει η Διοίκηση προκειμένου να επιλύσει τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν το Ταμείο».

    Διαβάστε επίσης:

    Πώς η ζάχαρη κάνει κακό στην καρδιά

    Pantelakis Securities για Optima Bank: Αύξηση στην τιμή στόχο στα 18 ευρώ

    Τύρναβος: Συνελήφθη ο γιος της 80χρονης που κατασπαράχτηκε – Πάλευε για μισή ώρα με τα σκυλιά



    ΣΧΟΛΙΑ