Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
HealthStories.gr

Στο νοσοκομείο τρείς νεαροί από ζελεδάκια μανιταριών

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν δύο νεαρές γυναίκες και ένας άνδρας, και όπως όλα δείχνουν η αιτία ήταν τα ζελεδάκια μανιταριών που αγόρασαν από πανηγύρι στον Αλμυρό του Βόλου.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, οι τρεις νέοι – δύο κοπέλες 18 και 19 ετών και ένας 26χρονος – αγόρασαν και κατανάλωσαν τα ζελεδάκια μανιταριών από πανηγύρι του Αλμυρού, τα οποία έγραφαν την επωνυμία «magic mushrooms». Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά κι ενώ περπατούσαν στον πεζόδρομο του Αλμυρού, και οι τρεις σωριάστηκαν στη μέση του δρόμου.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον πατέρα του 26χρονου μάλιστα να αναφέρει πως ο γιος του βρισκόταν για ένα διάστημα σε κωματώδη κατάσταση. Η μια κοπέλα πήρε εξιτήριο χθες, ενώ η άλλη νεαρή και το αγόρι εξακολουθούν να νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ο πατέρας του 26χρονου, μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως ο γιος του ήταν σε κώμα για ένα 24ωρο: «Ένα 48ωρο είχαμε. Την πρώτη μέρα ήταν πολύ χάλια ήταν σαν (να είχε πέσει) σε κώμα. Από το βράδυ που έγινε μέχρι την άλλη μέρα το βράδυ. Δεν ξέρω τώρα τι έγινε εκεί πέρα, τι είναι αυτά, δεν τα γνωρίζω. Κυκλοφορούν, έχουν μερικά χρόνια. Τα άλλα τα παιδιά από την παρέα, ήρθαν και οι 3 στο νοσοκομείο αλλά οι 2 ήταν πολύ χάλια. Μάλλον πρέπει να ήπιαν κιόλας, σίγουρα. Μας είπαν να προσέχει, να μην το ξανά κάνει άλλη φορά γιατί κινδύνεψε η ζωή του. Αυτόν τον συνέλαβαν και έκαναν έλεγχο γι αυτά τα ζελεδάκια. Ο γιος μου δεν είχε κάνει καμία φορά τίποτα, ούτε καπνίζει να φανταστείτε».

Διαβάστε επίσης:

Μετρό Θεσσαλονίκης: Παρουσιάση του ενιαίου εισιτηρίου «ThessTicket» και «ThessCard»

Ιταλία: Σάλος με τον φερόμενο διορισμό influencer ως άμισθης συμβούλου του υπουργού Πολιτισμού

Ενδοοικογενειακή βία: «Χειροπέδες» σε ιερέα στη Θεσσαλονίκη