Πώς να διατηρήσετε το κρέας στο ψυγείο και την κατάψυξη και πώς επηρεάζεται η γεύση και η υφή του κρέατος από την γρήγορη απόψυξη;

Η σωστή αποθήκευση του κρέατος και των πουλερικών έχει να κάνει με τη διατήρηση των ζωικών προιόντων σε ασφαλή θερμοκρασία μέχρι να είστε έτοιμοι για το μαγείρεμα ή το ψήσιμο. Όσοι αγοράζουν κρέας από το σούπερ μάρκετ, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε την ημερομηνία χρήσης στη συσκευασία. Αν προμηθεύεστε κρέας από το κρεοπωλείο, ρωτήστε τους ειδικούς του καταστήματος. Το κρέας που βρίσκεται στο ψυγείο πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασία 4℃ ή χαμηλότερη και το κατεψυγμένο κρέας πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασία -17℃ ή χαμηλότερη.

1

Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr

Διαβάστε επίσης:

ΕΕ-Εκλογές: Η Κομισιόν ξεκινά έρευνα κατά του Facebook και του Instagram

Παύλος Μαρινάκης: Με την επιστολική ψήφο ενδυναμώνουμε τη Δημοκρατία – €2,3 δισ. για τη στεγαστική πολιτική

Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: 27 και πλέον χρόνια στη φροντίδα του ασθενή με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία