• HealthStories.gr

    Ειρήνη Αγαπηδάκη: Ο φόβος πριν την μαστογραφία και η ασφάλεια που ένιωσα μετά την εξέταση

    Ειρήνη Αγαπηδάκη

    Ειρήνη Αγαπηδάκη


    Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη έκανε την πρώτη της μαστογραφία και μοιράστηκε την εμπειρία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί όπως λέει “πηγαίνοντας προς το Τμήμα Μαστογραφίας ένιωσα τον φόβο και την ανασφάλεια”.

    Η ανάρτηση της Ειρήνης Αγαπηδάκη για την μαστογραφία που έκανε

    “Φέτος ήμουν κι εγώ μία από τις γυναίκες που έλαβαν το μήνυμα για δωρεάν μαστογραφία μέσω του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά». Και θα ήθελα να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μαζί σας!

    Η διαδικασία της μαστογραφίας είναι εύκολη, γρήγορη και το πιο σημαντικό, αξιόπιστη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε άγχος και φόβος. Όμως αφού ολοκληρωθεί η εξέταση, αισθάνεσαι ότι έχεις το πάνω χέρι. Αισθάνεσαι δυνατή. Ας μην αφήσουμε λοιπόν τον φόβο να μας εμποδίσει από το να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Όταν λάβετε το μήνυμα, μην το αγνοήσετε. Είναι μια μικρή κίνηση που μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην υγεία σας!”

    Δείτε το βίντεο που ανέβασε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη και τη συζήτηση με τον γιατρό και τη νοσηλεύτρια, πριν και μετά τη διενέργεια μαστογραφίας.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Τυχαίος όγκος στο επινεφρίδιο σε αξονική: Τι πρέπει να γνωρίζουμε;

    Γιατί οι παθολόγοι αρνούνται να συνεργαστούν με το υπ. Υγείας

    Αποχή γιατρών: Χωρίς συνταγογράφηση οι ασθενείς από αύριο μέχρι και την Δευτέρα



    ΣΧΟΛΙΑ