• HealthStories.gr

    Έστειλε 25 τυλιχτά για να τους ευχαριστήσει – Σε ποιο νοσοκομείο συνέβη


    Μία …νόστιμη χειρονομία – που δεν εμπίπτει σε καμία παράβαση του νόμου και πώς άλλωστε – έκανε ένας ασθενής προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για να τους ευχαριστήσει.

    Γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν υπάλληλο κοντινού ψητοπωλείου να μπαίνει στα εξωτερικά Ιατρεία με πολλές σακούλες και να τους ρωτά “που να τα αφήσω;”.

    25 τυλιχτά για να τους ευχαριστήσει

    Το περιστατικό συνέβη στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, όπως αναφέρει το limnosreport.gr.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Νοσοκομείο Λήμνου. Γύρω στις 10 το βράδυ, ένας άνδρας εμφανίστηκε στα εξωτερικά ιατρεία με συμπτώματα έντονου πόνου στην κοιλιακή χώρα.

    Οι πληροφορίες λένε πως ο άνδρας, βρέθηκε στην Λήμνο προσκεκλημένος σε γάμο συνδυάζοντας το γεγονός με ολιγοήμερη παραμονή στο νησί.

    Οι έντονοι πόνοι το απόγευμα της Τετάρτης τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου οι εφημερεύοντες γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό αντιμετώπισαν με επιτυχία το περιστατικό. Ο ασθενής αναχώρησε μετά από λίγη ώρα για να επιστρέψει στο διαμέρισμα διαμονής του.

    Όμως πριν επιστρέψει στο διαμέρισμα του για να ξεκουραστεί από την ταλαιπωρία, έκανε μια στάση σε σουβλατζίδικο της πόλης και έστειλε εικοσιπέντε πίτες με γύρο (τυλιχτά) στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες τους.

    Για την ιστορία, στη Λήμνο το τυλιχτό σουβλάκι κοστίζει περίπου 4,30 το ένα.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε κατά 13,6% το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου τον Μάιο

    Ηλεία: Την πέταξε από το μπαλκόνι μαζί με την καρέκλα – Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

    Μαρκόπουλο: Δύο εστίες φωτιάς σε χαμηλή βλάστηση – Κινητοποιήθηκαν εναέρια μέσα



    ΣΧΟΛΙΑ