Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
HealthStories.gr

ΕΟΠΥΥ: Αλλαγές στις παραδόσεις Φαρμάκων Υψηλού Κόστους τον Αύγουστο

Ο ΕΟΠΥΥ ενημερώνει τους ασφαλισμένους του που προμηθεύονται φάρμακα υψηλού κόστους ότι θα υπάρξουν αλλαγές τον Αύγουστο, λόγω των καλοκαιρινών αδειών.

Η προμήθεια των Φαρμάκων Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ) για σοβαρές και χρόνιες παθήσεις τον Αύγουστο δεν θα μπορεί να γίνει μέσω της πλατφόρμας για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα μέσα στον Αύγουστο.

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) εξέδωσε σχετικό κατάλογο με τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους που προμηθεύονται οι ασθενείς μέσω μεταφορικής εταιρείας από τα ιδιωτικά φαρμακεία, ώστε να γνωρίζουν πότε θα είναι διαθέσιμα.

«Θέτουμε υπ’ όψιν σας ότι κατά την περίοδο του Αυγούστου και λόγω αδυναμίας ορισμένων φαρμακευτικών και μεταφορικών εταιρειών, η διεκπεραίωση αιτημάτων για χορήγηση Φαρμάκων Υψηλού Κόστους από ιδιωτικά φαρμακεία που υποβάλλονται μέσω της πλατφόρμας θα είναι δυνατή σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα», αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ.

Δείτε εδώ τον πίνακα για την χορήγηση Φαρμάκων Υψηλού Κόστους από ιδιωτικά φαρμακεία για την περίοδο Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΗΕΟΝ: Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις εγκαταστάσεις της

Public: Βρες μοναδικές προτάσεις εξόδου για όλη την οικογένεια

Η Novibet μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και για τη σεζόν 2024-2025