Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
HealthStories.gr

Ένα βιβλίο στηρίζει την Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου

Ένα βιβλίο στηρίζει την Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου, προκειμένου να ενισχύσει όλες τις δράσεις της για τον καρκίνο.

Το Athens International College, σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο iWrite και τη συγγραφέα Βασιλική Πίτση παρουσιάζουν το βιβλίο «Ο Γαϊδαράκος Θαλής και το Τριαντάφυλλο που το έλεγαν Αγάπη», το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, στην οδό Ρεθύμνου 3, στην Αθήνα (δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η κ. Ανδριάνα Κουλούρα, ειδική χειρουργός μαστού, η κ. Άννα Χατζηδημητρίου, ψυχολόγος και η συγγραφέας κ. Βασιλική Πίτση.

Τον συντονισμό της βραδιάς θα αναλάβει ο κ. Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, καθηγητής, επικοινωνιολόγος και συγγραφέας.

Το βιβλίο της Βασιλικής Πίτση αποτελεί έναν ύμνο στην αγάπη, τον ανθρωπισμό και τον ίδιο τον άνθρωπο. Στον επίλογο του αποκαλύπτει ότι: «Φτάνει να θυμάσαι ότι το μόνο τριαντάφυλλο στον κόσμο που δεν έχει αγκάθια είναι η αγάπη».

Τα έσοδα στην Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για τον αγώνα κατά του καρκίνου, ενισχύοντας τις δράσεις, στήριξης της Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Ρόδου, στην ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης (Οκτώβριος).

Η συγγραφέας

Η Βασιλική Πίτση γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ζει και εργάζεται. Είναι απόφοιτος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με ειδίκευση στον Ελληνικό Πολιτισμό, ενώ έχει επιμορφωθεί στην Ιστορία της Τέχνης και προσεγγίσεις στον θεατρικό λόγο και την ποίηση. Επιπλέον, έχει πραγματοποιήσει σπουδές στο Management και την Ηγεσία. Έχει βραβευτεί για τα λογοτεχνικά της έργα, γράφει θεατρικά και ποίηση, ενώ ασχολείται ενεργά και με τη ζωγραφική.

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΟΤΕΡ: Ολοκληρώθηκε η καταβολή των οικονομικών εκκρεμοτήτων σε εργαζόμενους

Χατζηδάκης: Επιτεύχθηκε 2,5 μήνες νωρίτερα ο στόχος της διασύνδεσης POS με ταμειακές μηχανές

Ο κορωνοϊός του κατέστρεψε τα νεφρά αλλά η ανάρτηση ενός ιδιοκτήτη πιτσαρίας, του έσωσε τη ζωή