Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γερμανία: 173 νέοι θάνατοι και 1.478 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κατά 173 αυξήθηκε ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας στη Γερμανία το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό να ανέρχεται σε 6.288, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut, το οποίο είναι ειδικευμένο στις μολυσματικές ασθένειες.

Ο απολογισμός νεκρών της περασμένης ημέρας είναι ελαφρά χαμηλότερος από αυτόν που καταγραφόταν μία ημέρα νωρίτερα (202).

Εξάλλου το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 1.478 νέα κρούσματα μόλυνσης, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί να ανέρχεται πλέον σε 159.119, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων μόλυνσης παρουσίασε αύξηση σε σύγκριση με αυτόν της προηγουμένης (1.304).

Η εικόνα φαίνεται καλή στη χώρα, όπου ο επιδημιολογικός δείκτης R0 του ιού, ο οποίος υποδεικνύει τον ρυθμό μετάδοσης της νόσου, μειώθηκε εκ νέου στο 0,75, ενώ την προηγούμενη ημέρα ήταν στο 1.