ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) δεν κατόρθωσε σήμερα να καταλήξει σε μια απόφαση σχετικά την έγκριση του εμβολίου της εταιρείας Moderna κατά της Covid-19 και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν αργότερα μέσα στην εβδομάδα.
«Οι συζητήσεις του EMA σχετικά με το εμβόλιο της Moderna κατά του Covid-19 δεν θα ολοκληρωθούν απόψε. Θα συνεχιστούν την Τετάρτη», ανέφερε ο Οργανισμός σε ανακοίνωσή του.
Η επιτροπή του Οργανισμού για τα φάρμακα για ανθρώπινη χρήση (CHMP) συνεδρίασε εσπευσμένα σήμερα το απόγευμα για να συζητήσει το εμβόλιο της Moderna, δύο μέρες νωρίτερα από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία συνεδρίασης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οικός: Fake news το σχέδιο απέλασης 240.000 Ουκρανών από τις ΗΠΑ
- Χρηματιστήριο: Κράτησαν ETE και Κύπρου (παρά την διάψευση), νέο υψηλό η Alpha, τι συμβαίνει στον ΑΔΜΗΕ, από +2% στο -2% η Άβαξ
- Λούτνικ: «Παράθυρο» για νέα χαλάρωση στους δασμούς των ΗΠΑ
- Σκυλακάκης: Να προστατεύσουμε τους θεσμούς από τους κρυφούς και φανερούς εχθρούς τους
