ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επιλογή εμβολιασμού κατά της COVID-19 του νέου κορονοϊού με μια τρίτη δόση θα προσφέρει η Ουγγαρία από την 1η Αυγούστου.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε σήμερα στο κρατικό ραδιόφωνο από τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν ότι η χώρα θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους τους εργαζομένους στον κλάδο της υγείας.
Όπως είπε ο πρωθυπουργός, οι γιατροί θα αποφασίζουν ποιο σκεύασμα θα πρέπει να χορηγείται στους πολίτες ως τρίτη δόση, η οποία και θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον τέσσερις μήνες μετά τη δεύτερη δόση εκτός αν οι γιατροί κρίνουν διαφορετικά.
Διαβάστε επίσης:
Παγώνη: Μελετάται η μετάλλαξη Έψιλον – Πρόβλεψη για 10.000 κρούσματα τον Δεκαπενταύγουστο (video)
Πώς λειτουργούν από σήμερα εστίαση, χώροι ψυχαγωγίας και κέντρα διασκέδασης
Με κορονοϊό ο Γιάννης Μώραλης: Ευτυχώς είμαι διπλά εμβολιασμένος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πανικός στα χρηματιστήρια: «Μερικές φορές πρέπει να παίρνεις το φάρμακό σου», δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ
- Καιρός: Καταιγίδες και χιόνια από την «ψυχρή εισβολή»
- Τέμπη: Πανεπιστήμια Γάνδης και Πίζας αμφισβητούν τις αναφορές του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την πυρόσφαιρα
- Ελληνοτουρκικό παζάρι: Συναντήσεις πολιτικών και Ελλήνων-Τούρκων επιχειρηματιών στη σκιά της Διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου
