ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκ παραδρομής στάλθηκαν, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Υγείας, ελάχιστα μηνύματα ακύρωσης ραντεβού εμβολιασμού για άτομα που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 30-39, για την οποία άνοιξε η πλατφόρμα το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.
Το πρόβλημα εντοπίστηκε κυρίως για άτομα γεννημένα το 1991, τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει τυπικά το 30ό έτος της ηλικίας τους (με βάση την ημερομηνία γέννησης), με αποτέλεσμα να λογίζονται ως 29αρηδες (το εμβόλιο της AstraZeneca επιτρέπεται μόνο για του άνω των 30 ετών).
Σύμφωνα με το υπουργείο το ζήτημα αντιμετωπίστηκε στο 100% και σε όσους έλαβαν μηνύματα ακύρωσης, τα ραντεβού τους θα επαναπρογραμματιστούν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Road show στις ΗΠΑ για επενδυτές – Τα τρία δυνατά χαρτιά του Πιερρακάκη
- Τατιάνα Βουρέκα – Πεταλά: H εγγονή του εφοπλιστή Καρρά που τιμά την ελληνική σημαία
- Το σχέδιο για τις συνεταιριστικές τράπεζες Ηπείρου, Χανίων, Θεσσαλίας, Καρδίτσας – Τι λέει στο mononews o Γιάννης Στουρνάρας
- Σοφία Γιαννικοπούλου: Η πρώην κυρία Κούστα που κατορθώνει πάντα να εντυπωσιάζει
