Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ανησυχία στη Γερμανία από την αύξηση των κρουσμάτων

Επιπλέον 22 άτομα προστίθενται το τελευταίο 24ωρο στον απολογισμό των νεκρών στη Γερμανία, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται στις 7.417.

Την ίδια ώρα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νέων κρουσμάτων ανήλθε σε 357 με το σύνολό τους να φθάνει έτσι τα 169.575, όπως δείχνουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί καθημερινά μέσω Διαδικτύου το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, το οποίο ειδικεύεται στις μολυσματικές ασθένειες.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία 24ωρα συναγερμός έχει σημάνει σε πολλές περιοχές της Γερμανίας καθώς αρκετές περιοχές έχουν υπερβεί το όριο των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Σόνεμπεργκ της νότιας Θουριγγίας, όπου καταγράφηκαν τις προηγούμενες ημέρες περισσότερα από 150 νέα κρούσματα, με επίκεντρο το νοσοκομείο της περιοχής, όπου έχουν μολυνθεί και μέλη του προσωπικού.