ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα ως ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας το βράδυ της Δευτέρας, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.
Ομάδα Λαρισαίων πολιτών, αναφέρει το onlarissa.gr, περίμεναν τον κ. Πιτσιόρλα έξω από το Χατζηγιάννειο και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης διαμαρτυρήθηκαν για την συμφωνία για την Μακεδονία.
Η ένταση συνεχίστηκε και μέσα στο κτίριο. Στην έναρξη της εκδήλωσης, γυναίκα που βρισκόταν στην αίθουσα σηκώθηκε διακόπτοντας τον υφυπουργό και με χαρακτηρισμούς έδειξε την αντίθεσή της για την συμφωνία της Μακεδονίας.
«Προσβάλλετε την Ιστορία, προδώσατε την πατρίδα μας, θέλω την πατρίδα μου πίσω» ακούγεται να λέει η γυναίκα.
Κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν τη γυναίκα από την αίθουσα, όμως ο κ. Πιτσιόρλας παρακάλεσε να την αφήσουν και να την ακούσει, όπως και έγινε.
Η ομιλία του κ. Πιτσιόρλα είχε θέμα: «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Παραγωγική Ανασυγκρότηση με Δίκαιη Ανάπτυξη για όλους!».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεταμόσχευση μαλλιών: Η μέθοδος που ακολούθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης – Τι λένε οι ειδικοί
- Shark Tank: Οι ήρωες του αμερικανικού Dragons’ Den καλούνται κι αυτοί να αντιπαλέψουν τους δασμούς
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο όμιλος της Capital Shipping ναυπηγεί 74 πλοία αξίας 7,3 δισ. δολαρίων
- Σιδηρόδρομος: Το νέο νομοσχέδιο που έρχεται να σαρώσει παθογένειες δεκαετιών
