Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Ο Άδωνις ξεσπαθώνει εναντίον του Πολάκη: “Δεν ήθελα να θίξω τα γαϊδούρια” (video)

Άδωνις Γεωργιαδης

Συνέχεια στο σίριαλ με τους χαρακτηρισμούς από το ζωικό βασίλειο, που έλαβαν χώρα την Πέμπτη στη Βουλή, δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Δεν έπρεπε να πω τον Πολάκη “γαϊδούρι”, μου είναι συμπαθέστατα τα γαϊδούρια, δεν ήθελα να τα θίξω. Τους ζητώ συγγνώμη» ανέφερε σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σε συνέχεια του χθεσινού καβγά μεταξύ του αναπληρωτή υπ. Υγείας κ. Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στον Σκάι, είπε πως «στο Κοινοβούλιο πρέπει να εκφραζόμαστε κοσμίως», προσθέτοντας όμως ότι όταν κάνει κάποιος ένα χτύπημα τέτοιου μεγέθους, όπως έκανε ο Πολάκης, «ο οποίος όχι μόνο με συκοφάντησε αλλά έμπλεξε και τη σύζυγό μου, πώς θα αντιδρούσα; Πρέπει να υπάρχουν όρια».

Για τη σύζυγό του δε, Ευγενία Μανωλίδου επεσήμαε ότι «Δεν ξέρει καν τι είναι το ΚΕΕΛΠΝΟ» ενώ πρόσθεσε ότι «Η ΝΔ δεν ψήφισε να μην πάρει ο κόσμος το επίδομα, αλλά κατά του τυχοδιωκτισμού του Τσίπρα».

Σχετικά με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ονομαστική ψηφοφορία για το «πακέτο Τσίπρα», ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε «τον Τσίπρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πουλήσει ψευτοτσαμπουκά για να ανεβάσει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις. Η στρατηγική που ακολουθεί ο Τσίπρας να συγκρούεται συνεχώς με τους θεσμούς, αυξάνει το κόστος για τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε.

https://youtu.be/GeY7zAxMVFc

Παράλληλα, τόνισε πως ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε αδιέξοδο και είναι πολύ πιθανό να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, ενώ όσον αφορά στη δεύτερη αξιολόγηση, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η τρόικα έφυγε από την Αθήνα, χωρίς να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος και χωρίς να κλείσει η αξιολόγηση» και παράλληλα εκτίμησε πως «η αξιολόγηση δεν θα κλείσει με τον Τσίπρα πρωθυπουργό».

Υπενθυμίζεται δε, ότι στον άγριο καβγά μεταξύ Άδωνι και Πολάκη απάντησε και η Ευγενία Μανωλίδου.«Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άντρες είναι αυτοί»; ξεσπάθωσε η Ε. Μανωλίδου με θυμό, που προκάλεσαν όσα είπε από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη ο υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, περί σημειωμάτων που η ίδια και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης δήθεν έδιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς μπορείτε και να μην πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας και να είστε νόμιμοι;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέλη κυκλοφορίας: Σε ποιες περιπτώσεις ισχύουν μηδενικά τέλη;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγριος καβγάς! Άδωνις: Είσαι γαϊδούρι και κότα. Πολάκης: Eίσαι με τον Σοιμπλε (video)