Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Εκτός εαυτού ο Αλ. Τσίπρας: «Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια» φώναζε στους αγρότες στην Κρήτη (video)

Τσίπρας αγρότες Κρήτη

Έξαλλος ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια πρωτοφανής έκρηξη θυμού κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσής του με δημοσιογράφους και αγρότες στην Κρήτη, με τις κάμερες να καταγράφουν τη χαρακτηριστική στιγμή.

Ο πρωθυπουργός, μόλις ολοκλήρωσε το εισαγωγικό μέρος της ομιλίας του, ζήτησε την αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου και γίνεται η σύσκεψη.

Οι δηλώσεις αυτές πυροδότησαν το ήδη εκρηκτικό κλίμα, με τους δημοσιογράφους να μην θέλουν να βγουν έξω από την αίθουσα και τους αγρότες να δηλώνουν πως αν φύγουν τα ΜΜΕ τότε θα αποχωρήσουν κι εκείνοι.

«Εδώ δεν είναι εκπομπή, είναι σύσκεψη», ανέφερε ο κ. Τσίπρας προκαλώντας και την οργή των αγροτών που είχαν συγκεντρωθεί στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες του Ηρακλείου, και απείλησαν να αποχωρήσουν και αυτοί αν φύγουν οι δημοσιογράφοι.

«Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Ήρθαν τρεις φορές επιτροπές αγροτών», φώναξε έξαλλος ο πρωθυπουργός προς τους αγρότες  «Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες να κάνετε δηλώσεις έξω!» συνέχισε ο κ. Τσίπρας, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι. «Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα. Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια»

«Όποιος θέλει να κάνει θέατρο σε δημοσιογράφους να κάνει δηλώσεις έξω! Κλείνουν οι πόρτες και ακούγονται τα προβλήματα! Γίνεται ειλικρινής διάλογος, όχι εκπομπή!» επέμεινε ο κ. Τσίπρας..

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/A7LdFQ3O6ww

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ! Αυξάνονται και οι λογαριασμοί σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ από το νέο έτος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: EWG: Στο… σκαμνί ο πρωθυπουργός για τις παροχές – Θα ξεκλειδώσουν οι Θεσμοί το χρέος;