Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Συναγερμός στη Γερμανία: Οπλισμένος άνδρας έπεσε με αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς- Τρεις τραυματίες

Γερμανία

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στη Χαϊλδεμβέργη της Γερμανίας όταν οπλισμένος άντρας έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω σε πεζούς, τραυματίζοντας τρία άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το όλο σκηνικό ξύπνησε μνήμες από το τρομοκρατικό χτύπημα στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, όταν στις 19 Δεκεμβρίου άνδρας που είχε ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, έριξε νταλίκα που είχε κλέψει πάνω σε πλήθος που είχε συγκεντρωθεί σε χριστουγεννιάτικη αγορά, σκοτώνοντας 19 ανθρώπους. και οι αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως.

Ο άνδρας που βγήκε από το αυτοκίνητο κρατούσε μαχαίρι, ενώ δέχθηκε πυρά από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί επίσης στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο, ενώ το κίνητρο του δράστη δεν έχει αποσαφηνιστεί. Η αστυνομία θα αναμένει να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του και όταν το επιτρέψουν οι γιατροί, να τον ανακρίνουν, ώστε να διευκρινιστεί αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση και αν ναι, υπό τη σκέπη ποιας εξτρεμιστικής οργάνωσης.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο ένας από τους τρεις τραυματίες, ο οποίος στεκόταν έξω από έναν φούρνο, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελένη Μενεγάκη: Πού θα περάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη ανατροπή στο «Φως στο Τούνελ»: Την θεωρούσαν νεκρή αλλά…

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 25 Φεβρουαρίου)