Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Προβάδισμα 17% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η νέα δημοσκόπηση του Παν. Μακεδονίας

δημοσκόπηση

Προβάδισμα 17 ποσοστιαίων μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 32,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 15,5%.

Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει ποσοστό 7,5%, το ΚΚΕ 7,5%, η Δημοκρατική Συμπαράσταση 6,5%, οι ΑΝΕΛ 2,5%, η Ένωση Κεντρώων 2%, το Ποτάμι 1,5% η Πλεύση Ελευθερίας 2% και η Λαϊκή Ενότητα 1%.

Το 87% των ερωτηθέντων δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο από τη κυβέρνηση (75% μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ), έναντι 7 % που δηλώνει ικανοποιημένο.

Το 52% θεωρεί πως η ΝΔ δεν πρέπει να ψηφίσει τα νέα μέτρα (67% των ψηφοφόρων της ΝΔ) ενώ Το 66,5% θεωρεί αποπροσανατολιστική τη συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος (53,5% στο ΣΥΡΙΖΑ).

Το 71,5% θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο στη χώρα, ενώ 61% θεωρεί πως η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται σε δημοτικότητα με 35% (ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην 4η θέση με 22%.) Ο κ. Μητσοτάκης θεωρείται επίσης καταλληλότερος για πρωθυπουργός, σε ποσοστό 37%.

Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 73% ( 12,5% για το ΣΥΡΙΖΑ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατροπή: Η αβεβαιότητα έφερε αύξηση του ELA κατά 300 εκατ. ευρώ, αναφέρει το Reuters