Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Το παραδέχθηκε ο Κουρουμπλής: Ναι, λιώσαμε τον κόσμο στους φόρους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κουρουμπλής

Παναγιώτης Κουρουμπλής, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Σε μία εντυπωσιακή (και ασυνήθιστη) κρίση ειλικρίνειας, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής παραδέχθηκε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, αυτό που όλοι έχουμε νιώσει στο πετσί μας: ότι η κυβέρνηση έχει λιώσει τους Έλληνες στους φόρους!

Μιλώντας για το αδιέξοδο στις συζητήσεις για την αξιολόγηση και για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “πέρυσι τέτοιο καιρό λέγαμε ότι θα εφαρμοστεί ο κόφτης στο τέλος του χρόνου, ο κόφτης δεν εφαρμόστηκε γιατί η οικονομία πήγε καλά”.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι στην πραγματικότητα ο κόφτης δεν εφαρμόστηκε “γιατί λιώσατε τον κόσμο στους φόρους”, ο υπουργός Ναυτιλίας αρκέστηκε να πει: “ναι, ναι, συμφωνώ, δεν το αμφισβητώ”.

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο από το 5.20 και μετά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κ. Ρέγκλινγκ: Το τρίτο μνημόνιο θα ήταν αχρείαστο αν δεν υπήρχε το πισωγύρισμα λόγω ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο χρέος άφησε τελικά πίσω της η κυβέρνηση Καραμανλή;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eurogroup: Η Αθήνα ελπίζει σε πολιτική συμφωνία, οι Ευρωπαίοι πιέζουν για μεταρρυθμίσεις, το ΔΝΤ περιμένει στη γωνία