Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Νίκος Παππάς: Και 5η άδεια για τηλεόραση;

Την ικανοποίησή για την έως τώρα πορεία του διαγωνισμού τηλεοπτικών αδειών εξέφρασε στην Βουλή ο κ. Νίκος Παππάς  επισημαίνοντας παράλληλα ότι η πρόσφατη επιστολή του αρμόδιου για θέματα ΜΜΕ Γκίντερ Ετινγκερ δεν σχετίζεται με αδειοδοτική διαδικασία και ως εκ τούτου δεν θα ανατραπεί ο υφιστάμενος νόμος. «Δημοσιεύματα ξεκαθαρίζουν ότι η επιστολή δεν έχει σχέση με τον αριθμό των αδειών. Το ίδιο επανέλαβε και η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το έκανε μετά από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων. Είπε τρεις φορές ότι η επιστολή δεν έχει σχέση με το θέμα των αδειών των καναλιών» είπε ο υπουργός Επικρατείας για να προσθέσει σε άλλο σημείο ότι «μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως η συμμετοχή 11 υποψηφίων. Εως την 14η Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί η εξέταση των φακέλων και θα ανακοινωθεί η λίστα των υποψηφίων που θα προχωρήσουν στην διαδικασία της δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί αρχές Αυγούστου».

Δεύτερες σκέψεις στο παρασκήνιο…

Πάντως, σε ερώτηση για τις τηλεοπτικές άδειες, κυβερνητικές πηγές υποστήριξαν ότι η λύση των τεσσάρων αδειών έχει προκύψει από τη διαφημιστική πίτα. «Αν στο μέλλον αυξηθεί η διαφημιστική πίτα θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε» διευκρίνιζαν οι ίδιες πηγές, εκτιμώντας ότι ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες θα φέρει περισσότερα χρήματα στα δημόσια ταμεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

http://www.mononews.gr/mega-telia-kategida/59199

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

http://www.mononews.gr/vangelis-marinakis-giannis-alafouzos-ipogios-polemos-gia-tis-adies/59015