array(0) {
}
        
    
Menu
2.73%
Τζίρος: 131.81 εκατ.

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και αραιές νεφώσεις

Β. Μαρινάκης: Ο Π. Καμμένος επιχαίρει γιατί δεν κατάλαβε το περιεχόμενο του εισαγγελικού πορίσματος

«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας αισιοδόξησε και επιχαίρει γιατί φαίνεται να μην κατάλαβε το περιεχόμενο του εισαγγελικού πορίσματος», αναφέρει στη δήλωσή του για τον Πάνο Καμμένο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και επισημαίνει: «Η σιωπή του τελευταίου διαστήματος διακόπηκε από την ανάγκη ηχηρής αναγγελίας της προσποιητής ανακούφισής του, μέχρι την λογοδοσία του στη […]

Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Πελώνη και ο ΚΜ, οι εκπλήξεις σε METLEN και Alter Ego, η Grivalia, η κ. Στράφτη και ένας περίεργος διαγωνισμός, ποιοι πήγαν στο κάλεσμα του Πιέρ, και το exclusive lunch της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη
Βαγγέλης Μαρινάκης: Ναυπηγεί 20 πλοία κοντέινερ συνολικής αξίας 1,6 δισ. δολαρίων
Προβληματισμένοι αλλά αισιόδοξοι οι Έλληνες εφοπλιστές από την επιβολή δασμών από τον Ντόναλντ Τραμπ

«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας αισιοδόξησε και επιχαίρει γιατί φαίνεται να μην κατάλαβε το περιεχόμενο του εισαγγελικού πορίσματος», αναφέρει στη δήλωσή του για τον Πάνο Καμμένο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και επισημαίνει:

«Η σιωπή του τελευταίου διαστήματος διακόπηκε από την ανάγκη ηχηρής αναγγελίας της προσποιητής ανακούφισής του, μέχρι την λογοδοσία του στη Βουλή. Αναλώθηκε δε σε ανούσιες μεγαλοστομίες και ύβρεις κυριαρχημένος από την πλάνη συγκάλυψης της πραγματικότητας.

Η αλήθεια παραμένει ακλόνητη ότι ο ίδιος είχε πολλές και μεγάλης διάρκειας αδικαιολόγητες και για παράνομο σκοπό συνομιλίες με τον κρατούμενο. Καλούμενος να τις αιτιολογήσει στην Βουλή, μέσα σε ελάχιστες ημέρες, έδωσε απολύτως διαφορετικές και αντιφατικές αιτιολογίες.

Φαίνεται να μην αντιλήφθηκε καν από το εισαγγελικό πόρισμα το απλούστερο και σαφέστατο. Ότι, δηλαδή, διατάχθηκε πειθαρχική και ποινική έρευνα κατά των σωφρονιστικών υπαλλήλων για τη χρήση κινητού τηλεφώνου από τον κρατούμενο, μέσω του οποίου ο υπουργός συνομιλούσε μαζί του διαρκώς και αντάλλασσε μηνύματα.

Πώς λοιπόν να αναζητήσει κανείς συναίσθηση ευθύνης για τα πολύ σοβαρότερα, την έρευνα των οποίων θα διενεργήσει η Βουλή για τον ίδιο και ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου για τον λιμενικό, στους οποίους απεστάλη η δικογραφία. Έτσι μόνο δικαιολογείται η αντιστροφή που επιχειρεί ώστε την έρευνα για τα αδικήματα που διέπραξε να την θεωρεί έρευνα αδικημάτων δήθεν εις βάρος του.

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, οι ύβρεις και τα λογοπαίγνια δεν μπορούν να συσκοτίσουν την αλήθεια. Μπορούν, όμως, και πράγματι αποκαλύπτουν την αδυναμία διατύπωσης μιας πειστικής απάντησης», αναφέρει ο κ. Μαρινάκης.

Καμμένος: Κατέπεσε η σκευωρία

Την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη προκάλεσε η πανηγυρική ανακοίνωση του Πάνου Καμμένου για την απόφαση του Εισαγγελέα να θέσει στο αρχείο την έρευνα για τις καταγγελίες Καμμένου, όσον αφορά την εμπλοκή της εισαγγελέα Τζίβα και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου:

«Στα βαλτόνερα ηρωίνης της εγκληματικής οργάνωσης του Noor1, με την οποία συστρατεύονται υπεράνω κάθε υποψίας εφοπλιστικά, μιντιακά και πολιτικά συμφέροντα, που δρουν αδίστακτα σε βάρος της Δικαιοσύνης, και μετέρχονται κάθε έκνομο μέσο, για την συγκάλυψη των πρωταγωνιστικών της μελών, έπεσαν οι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί των ταυτισμένων με τα συμφέροντα της Ν.Δ. εφοπλιστή, Ευάγγελου Μαρινάκη, και του εκδότη, Ιωάννη Κουρτάκη» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Πάνος Καμμένος.

«Σήμερα, μετά από ενδελεχή έρευνα της Δικαιοσύνης, κατέπεσε η σκευωρία που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν σε βάρος μου. Η Εισαγγελία Εφετών Πειραιώς έθεσε στο αρχείο τις μηνυτήριες αναφορές του δίδυμου των Παραπολιτικών, καθώς και του ήδη καταδικασμένου ισόβια για την υπόθεση του Noor1 κρατούμενου, και διέταξε έρευνα για όσα αδικήματα τελέστηκαν σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος της κ. Εισαγγελέως και του λιμενικού υπαλλήλου» δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Οι παρακρατικές μέθοδοι, των παράνομων υποκλοπών, των εκβιασμών, των απειλών, των δωροδοκιών, και των πάσης φύσεως ποινικών αδικημάτων, που μετέρχεται η αντεθνική και άκρως επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, αφού εισχώρησε και διάβρωσε κάθε τομέα της δημόσιας δράσης, είναι πλέον ή βέβαιον ότι θα παταχθούν από τη Δικαιοσύνη με κάθε πρόσφορο μέσο» προσθέτει ο Πάνος Καμμένος.

Και υπογραμμίζει στη συνέχεια, ότι «ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διαβεβαιώνω κάθε πολίτη ότι δεν εκβιάζομαι, και δεν πρόκειται να υπαναχωρήσω από τις θέσεις μου και από την προσωπική και πολιτική στάση ζωής να επιθυμώ την κάθαρση, και δη σε υποθέσεις μείζονος δημοσίου συμφέροντος και εθνικής ασφάλειας. Η οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής μου, από οποιονδήποτε κι εάν προέρχεται, θα καταπέσει στο κενό, και θα τους συμπαρασύρει στα ίδια βαλτόνερα της πολιτικής εξαθλίωσης και κατάντιας».

«Η πράξη αρχειοθέτησης του κ. Εισαγγελέα Εφετών Πειραιώς αποτελεί ισχυρό ράπισμα στο διευθυντήριο της πολιτικής σκευωρίας σε βάρος μου. Οι παραπολιτικοί συκοφάντες, οι μαριναρισμένοι με το συμβόλαιο εξόντωσής μου, θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού καταφύγιο πλέον, αφού τα χέρια της Ν.Δ. είναι πλέον δεμένα, όπως και τα δικά τους» καταλήγει στην δήλωσή του ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Noor1: Στο αρχείο οι καταγγελίες του ισοβίτη Γιαννουσάκη για Καμμένο

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λέων Πατίτσας: Ο εφοπλιστής που δεν του αρέσει να μοιράζεται τα πετράδια του

Ποιοι μπορούν να εξαγοράσουν πλασματικά χρόνια για να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη έως και 7 χρόνια

Μια αιρετική άποψη για το Χρηματιστήριο Αθηνών και ποια μετοχή θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρώπη Holdings: Όλα τα μυστικά για την ΑΜΚ 68,3 εκατ. ευρώ και τα «λεφτά που αφήνει στο τραπέζι» για τους μετόχους
Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και αραιές νεφώσεις
Τράμπ: «Πάγωσε» τις επιχορηγήσεις στο Χάρβαρντ κάνοντας λόγο για αφόρητη παρενόχληση εβραίων φοιτητών
Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο Πάσχα 2025 στον ιδιωτικό τομέα – Οι τρόποι καταγγελίας για όσους δεν το λάβουν
Χωρίς ταξί η Αττική σήμερα – Συγκέντρωση σε λίγο στην λεωφόρο Αθηνών και πορεία
Εξάρχεια: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτήριο (βίντεο)
Στο γκισέ για ακόμη 240 εκατ. δάνειο ο ΔΑΑ – Πώς χρηματοδοτείται η επέκταση
Goldman Sachs: Γιατί η πτώση στο πετρέλαιο μπορεί να μην έχει πιάσει πάτο
Κυρανάκης – Οδηγοί ταξί: Συνεχίζεται η «μάχη» για τις λεωφορειολωρίδες
Νουριέλ Ρουμπινί στο mononews.gr: Στο σωστό δρόμο ο Μητσοτάκης, «ευλογία» για την Ευρώπη ο Τραμπ