Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Τερέζα Μέι: Δύο Έλληνες τραυματίες στην επίθεση του Λονδίνου – Tι λέει το ΥΠΕΞ (upd)

τρομοκρατική επίθεση

Δύο Έλληνες περιλαμβάνει η λίστα τραυματιών που άφησε πίσω της η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, σύμφωνα με την Βρετανίδα Πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι.

Όπως τόνισε η κυρία Μέι, ωστόσο, υπάρχει όριο στην ενημέρωση που μπορεί να κάνει για τις επιθέσεις, καθώς η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη. Ωστόσο εξήγησε ότι μπορεί να αναφέρει τα βασικά δεδομένα. Σύμφωνα με αυτά, ο δράστης οδήγησε το αυτοκίνητό του προς τους πεζούς που βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ.

Ακόμη, τραυματίες είναι 12 Βρετανοί, 3 Γάλλοι, 2 Ρουμάνοι, 4 Νοτιοκορεάτες, ένας Γερμανός, ένας Κινέζος, ένας Ιρλανδός και ένας Ιταλός.

Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η κατάσταση της υγείας των δύο Ελλήνων που φημολογείται ότι είναι ζευγάρι, αλλά με βάση τα λεγόμενα της Σκότλαντ Γιαρντ επτά από τους τραυματίες είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Υπουργείο Εξωτερικών: Δεν υπάρχουν Έλληνες τραυματίες μεταξύ των νοσηλευομένων στα βρετανικά νοσοκομεία

Δεν υπάρχουν Έλληνες τραυματίες μεταξύ των νοσηλευομένων στα βρετανικά νοσοκομεία, μετά τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείο Εξωτερικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δραματικές εξελίξεις: Οι Ελληνικές τράπεζες σταμάτησαν (έως 31 Μαρτίου) τα εμβάσματα στο εξωτερικό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελληνίδα αυτόπτης μάρτυρας μιλάει για την επίθεση στο Λονδίνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eλληνικές τράπεζες: Γιατί ανησυχούν οι ξένοι. Τι λένε στους Έλληνες τραπεζίτες