Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Βενεζουέλα θα σε πάω γιατί σε νοιάζομαι και σ’ αγαπάω. Oι… Companeros_Desperados κάνουν θραύση στο twitter

Όταν ο Robert Rodriguez παρουσίασε το 1995 στο σινεμά τον δικό του “Desperado”, δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι 20 χρόνια μετά θα γινόταν το απόλυτο trend στην Ελλάδα. Το twitter προσφέρει άφθονο γέλιο μέσα από το hashtag #Companeros_Desperados εμπνευσμένο από το ταξίδι του Νίκου Παππά με τον Κύπριο δικηγόρο των Panama Papers, Αρτέμη Αρτεμίου τη Βενεζουέλα και την επίσκεψή τους στα σουπερμάρκετ της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Τα tweets βέβαια δε θα μπορούσαν παρά να είναι ευφάνταστα: “Βενεζουέλα θα σε πάω γιατί σε νοιάζομαι και σ’ αγαπάω, Τσάβες και Μαδούρο θα σου πάρω και ένα πούρο “.

Και οι χρήστες του twitter συνεχίζουν: “Λατρεμένε συνταξιούχε Σου μειώνουμε & τον Νοέμβριο την σύνταξη & φροντίσαμε να αυξήσουμε το πετρέλαιο11% Μετα τιμής

“Το ψώνια στη Βενεζουέλα το λες και σύντομο ανέκδοτο… τι όχι;

“Λοιπον για να μαθαινεις.. πηγαν για να αγοράσουν φακες κ τραχανά…κ μην μου πεις οτι η απαντηση σε προσβαλει..

“Αναδρομικές μειώσεις Κατρ/γκαλου σε 250χιλ Συνταξ/χους Οι εξαΰλωσαν τΑΡΙΣΤΕΡΑ! Εύγε τους!”

“Έρχονται οι ξένοι Έλληνες μας παίρνουν τα κωλόχαρτα μας!!

Αυτές βέβαια που κλέβουν τις εντυπώσεις είναι οι …φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από το ταξίδι του υπουργού επικρατείας κ. Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα.

 

Όλα αυτά ήταν αν μη τι άλλο αναπόφευκτα, μετά την παραδοχή του κ. Νίκου Παππά στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ότι «Το ταξίδι έχει γίνει τότε και συμμετείχαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Έγινε μια διερεύνηση αν ο αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να επισκεφτεί τη Βενεζουέλα. Και εξετάστηκε η αγορά προϊόντων από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό».

Ωστόσο όπως υπογράμμισε, η συζήτηση με αφορμή τις αποκαλύψεις του «Ελεύθερου Τύπου»  μόνο τυχαία δεν είναι. «Είναι μια προσπάθεια αλλαγής της κουβέντας, μια προσπάθεια της ΝΔ να δημιουργήσει εντυπώσεις»,  σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Klaus Regling μαλώνει τον «κακό μαθητή» της Ευρώπης: Πέντε χώρες βοηθήσαμε μόνο η Ελλάδα απέτυχε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παππάς: Ναι πήγα με το δικηγόρο των Panama Papers στη Βενεζουέλα! Για να προμηθευτούμε προϊόντα σούπερ μάρκετ!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Οδούς διαφυγής αναζητά η κυβέρνηση μετά το φιάσκο με τις άδειες