ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όπως μεταδίδουν η ιστοσελίδα της εφημερίδας Hurriyet και το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού, οι τουρκικές Αρχές υποστηρίζουν ότι βρήκαν στρατιωτικά σχεδιαγράμματα στη μνήμη του κινητού τηλεφώνου των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των τουρκικών μέσων, μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος μόνο σε ένα μέρος του ψηφιακού υλικού και οι εργασίες συνεχίζονται για τον έλεγχο όλου του περιεχομένου.
Ωστόσο δεν υπάρχουν λεπτομέρειες προς το παρόν ως προς το τι ακριβώς ανακάλυψαν και τι εννοούν όταν αναφέρονται σε στρατιωτικά σχεδιαγράμματα.
Οι δύο στρατιωτικοί είχαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα κρυπτογραφικό τηλέφωνο.
Η είδηση μεταδόθηκε ως έκτακτο γεγονός από τα τουρκικά μέσα.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι να οριστεί το δικαστήριο, οι δύο στρατιωτικοί παραμένουν έγκλειστοι σε φυλακή υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάνος Καμμένος: Η Τουρκία έχει τη λογική του Εξπρές του Μεσονυκτίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουβέλης: Η Τουρκία δεν επιδιώκει θερμό επεισόδιο, ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να φέρει εντάσεις
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς ο Μητσοτάκης κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις Κατάρ – Τουρκίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καμπουρίδου στο mononews: Ευρωπαϊκή αυτονομία στις συναλλαγές απέναντι σε Visa και MasterCard
- Η ΕΡΤ ξαναβρίσκει τον εαυτό της – Οι κινήσεις του Γιάννη Παπαδόπουλου κι ένα ταξίδι στο Κάιρο
- Πέντε Χρόνια Προσφοράς από την Πόπη Καλαϊτζή, Μια έκθεση από μαθητές του Κολλεγίου, Η Χρυσή Βαρδινογιάννη στο Σύνταγμα
- Beosound Balance «Natura»: Η τέχνη του ήχου, σκαλισμένη στην πέτρα
