ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σκληρή γραμμή απέναντι στους διαφωνούντες εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος.
«Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είμαστε κατά της συμφωνίας. Όλες οι αναστατώσεις ενός ή δύο ανθρώπων θα εξαφανιστούν» είπε χαρακτηστικά και ξεκαθάρισε πως «ο κ. Θεοχαρόπουλος δεν θα είναι στην επιτροπή της Βουλής. Θα αντικατασταθεί από τον κ. Σκανδαλίδη».
«Έχουμε κοινοβουλευτική ομάδα μπετόν αρμέ. Γιατί να ασχολούμαστε με τον κ. Θεοχαρόπουλο;» σημείωσε και προσέθεσε: «Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον ψηφίσει υπέρ των Πρεσπών» προσθέτοντας πως «αν υπάρξει απόκλιση θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο που έχει πει η κυρία Γεννηματά».
Ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε και τη συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου: «Εγώ ξέρω τι θα κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Δεν δίνω τόση σημασία στο τι λένε όσοι δεν είναι βουλευτές».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις: «Ναι» από ΔΗΜΑΡ στην Συμφωνία των Πρεσπών – Σε αναμμένα κάρβουνα η Χ.Τρικούπη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυμα Γεννηματά: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αύξηση της επιβατικής κίνησης 8,4% από την αρχή του 2025 στο «Ν.Καζαντζάκης»
- Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν σήμερα Κυριακή 20/4
- Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ
- Δολοφονία Μπόμπι Κένεντι: Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τη νεκροψία-νεκροτομή διχάζουν τα παιδιά του μέλους της πολιτικής δυναστείας των ΗΠΑ
