Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Tα 8 πράγματα για το φαγητό, που θα σας φρικάρουν-Το ελληνικό γιαούρτι ανάμεσά τους (Video)

Οι έτοιμες τροφές, που αγοράζουμε τις περισσότερες φορές δεν είναι τόσο αθώες όσο φαίνονται. Δείτε μερικές από αυτές και ίσως αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες με όσα θα μάθετε.

Hamburger: To 70% από τα μπιφτέκια που πωλούνται στην αγορά περιέχουν αμμωνία. Eίναι ένα μείγμα από τρίμματα δέρματος που θεωρούνται ασφαλή μόνο για τον σκύλο σας.

Koτόπουλα: Ταΐζουν τα κοτόπουλα αρσενικό, για να φαίνεται το κρέας τους πιο ροζ.

Ηοt dogs: Περιέχουν λουκάνικο που φτιάχνεται με τρίμματα κρέατος, λιπαρά και σιτηρά.

Mέλι: Τα περισσότερα καταστήματα αγοράζουν μία σος, η οποία περιέχει κάτι σαν μέλι, αλλά όχι γύρη. Περιέχει πρόσθετα όπως είναι το σιρόπι από καλαμπόκι.

Ελληνικό γιαούρτι: Για το ελληνικό γιαούρτι γίνεται μεγάλος ντόρος τον τελευταίο καιρό Δυστυχώς η βιομηχανία για την παρασκευή του παράγει πολλά τοξικά απόβλητα και κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει με αυτά. Αλλά αυτό σίγουρα δεν θα σας αποτρέψει από το να το τρώτε. Σωστά;

Γαρίδες: Oι ΗΠΑ εισάγουν το 86% των γαρίδων που καταναλώνουν και δυστυχώς μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό ελέγχεται για το αν περιέχει χημικά.

Κεράσια Μaraschino: Φτιάχνονται κατά βάση από κανονικά κεράσια, τα μαρινάρουν σε σιρόπι καλαμποκιού και στη συνέχεια τα ξαναβάφουν κόκκινα.

Πακεταρισμένο τριμμένο τυρί: Είναι εμπλουτισμένο με πολτό ξύλου

Διαβάστε ακόμα: 

http://www.mononews.gr/afti-ine-i-entiposiakoteri-proorismi-gia-tin-pio-anthismeni-periodo-tou-chronou/42342

http://www.mononews.gr/o-10chronos-pou-xeperase-akomi-ke-ton-zuckerberg/42358