Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Απίστευτο! Γροθιές στα 35.000 πόδια “προκάλεσαν” αναγκαστική προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη! (video)

fight

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε πτήση της Middle Eastern Airlines, όταν δυο άνδρες ξεκίνησαν τις …γροθιές, ενώ το αεροπλάνο πετούσε στα 35.000 πόδια!

Ένας επιβάτης τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες και video από το απίστευτο συμβάν, όπου διακρίνονται οι δύο πρωταγωνιστές του καυγά να λογοφέρου, λίγο πριν αρχίσουν να χτυπά ο ένας τον άλλον.

Ο πιο ηλικιωμένος έχασε πρώτος την ψυχραιμία του κι επιτέθηκε στο νεαρό, ο οποίος απάντησε με απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι. Μετά το χάος που ξέσπασε στο αεροσκάφος ο πιλότος υποχρεώθηκε να το προσγειώσει στην Κωνσταντινούπολη.

Στο βίντεο διακρίνονται οι δύο άνδρες να ανταλλάσσουν γροθιές στο διάδρομο περιτριγυρισμένοι από άλλους επιβάτες.

Μετά τη γροθιά που εξαπέλυσε ο ηλικιωμένος, ακολουθεί πανδαιμόνιο με τους παρισταμένους και τις αναστατωμένες αεροσυνοδούς να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Το περιστατικό συνέβη προχθές μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το διεθνές αεροδρόμιο «Ραφίκ Χαρίρι» της Βηρυτού με προορισμό το Λονδίνο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

https://youtu.be/t_SgiOO0Gm8

Ο επιβάτης που κατέγραψε τις απίστευτες σκηνές ακούγεται να σκάει στα γέλια σχολιάζοντας: «είναι τόσο αστείο…»

Ο καυγάς φαίνεται ότι ξέσπασε όταν ένας επιβάτης λογόφερε με μια αεροσυνοδό προτού της επιτεθεί. Τότε παρενέβη ο άλλος για να την υπερασπιστεί και η συνέχεια… επί της οθόνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις 9 διάσημων ανθρώπων, πριν πεθάνουν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ζώδια: Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις για το 2017! 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Ανείπωτος θρήνος για τον Πάνο Μεταξόπουλο