• Videos & Blogs

    Γυναίκα γέννησε (φυσιολογικά) μωρό 5 κιλών στο σπίτι – Φωτογραφίες απο την γέννα

    • NewsRoom
    γέννα


    Η Νάταλι πήρε την απόφαση η τρίτη της γέννα, να είναι κάτι όμορφο και ξεχωριστό για την ίδια και την οικογένεια της. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε το παιδάκι που θα φέρει αυτή τη φορά στον κόσμο, να γεννηθεί στο σπίτι. Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκίνηση και το σοκ ήταν οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας.

    Την διαδικασία κατέγραψε η φίλη και φωτογράφος της Νάταλι, Λάουρα Φίφιλντ, η οποία ήταν στο πλευρό της καθ’όλη τη διάρκεια του τοκετού, με τη φωτογραφία της θαρραλέας μανούλας, να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

    Η Νάταλι, όπως πολλές γυναίκες που ζουν στο εξωτερικό, αποφάσισε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό στο σπίτι της. Με αυτόν τον τρόπο, ο σύζυγος και τα δύο της παιδιά, είχαν την ευκαιρία να βρίσκονται κοντά της σε όλη τη διαδικασία.

    Ο Σάιμον, αυτό είναι το όνομα που αποφάσισαν να δώσουν στο νέο μέλος της οικογένειάς τους, γεννήθηκε μέσα στο νερό. Αυτή είναι άλλη μια πρακτική που κερδίζει έδαφος στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.

    Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, προκαλούν συγκίνηση και θαυμασμό, τόσο για το μεγαλείο της φύσης, όσο και για την τεράστια εσωτερική δύναμη των ανθρώπων:

    genna genna1 genna3 genna4 genna5 genna6 genna7 genna8 genna9 genna10 genna11 genna12 genna13 genna14 genna15

    Κείμενο: Ιωάννα Κατσίμπα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκλειστικές φωτό: Η Ελένη Μενεγάκη σε ρομαντική απόδραση στην Αίγινα με τον Ματέο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Κοκκινάκης: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτη αποκάλυψη για το Survivor: Ο Τσανγκ είχε αποχωρήσει και ξαναγυρίστηκε επεισόδιο μετά το τροχαίο; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ