Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Πορτογαλία: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα ποδοσφαίρου (video)

canelas

Δεν είναι η ποιότητα, δεν είναι η ταχύτητα, ούτε καν η επίδοση που η πορτογαλική ομάδα ποδοσφαίρου Canelas είναι ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων της. Ο λόγος έιναι ότι η ομάδα είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς… των αντιπάλων.

Η ομάδα πρόκειται ανέβει στην τρίτη κατηγορία, μάλιστα με την πορεία που έχει στο πρωτάθλημα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο διεκδικεί το εισιτήριο για τα υψηλότερα στρώματα, σίγουρα δεν είναι μονάχα αθλητικός…

Η Canelas 2010 χαρακτηρίζεται μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες κι αυτό διότι οι ποδοσφαιριστές της συνεχώς επιλέγουν τα χτυπήματα και το αντιαθλητικό παιχνίδι, με τους ρέφερι να μην κάνουν απολύτως τίποτα!

Όπως αναφέρει η El Pais, υπάρχουν σύλλογοι στην τέταρτη κατηγορία της χώρας που προτιμούν να καταβάλουν πρόστιμο 750 ευρώ και να μην κατέβουν ποτέ στο παιχνίδι με την Canelas 2010 παρά να ρισκάρουν με πιθανούς τραυματισμούς των παικτών τους!

Πάρτε μία ιδέα για μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα στο βίντεο που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΜΙΝΙΟΝ: Η ιστορία ενός θρύλου (video, pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: TΙΜΕ: Τα βρέφη των προσφύγων στην Ελλάδα σε πρώτο “πλάνο”

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξι μήνες διορία για την κάρτα φιλάθλου