Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Big Brother κάνε στην άκρη! Σ’ αυτό το ριάλιτι θα είναι όλοι γυμνοί! (video)

naked attraction
Φραντζέσκα Μελά
Η εκρηκτική Φραντζέσκα Μελά από το Big Brother 2

Ποιος δε θυμάται τη sexy και χυμώδη Κύπρια, τη Φραντζέσκα Μελά, από το ριάλιτι Big Brother 2; Τα “φιλούθκια” της και τα πλούσια ελέη της θα μείνουν αλησμόνητα σε όλους τους Έλληνες (κυρίως άντρες) που καθηλώνονταν μπροστά στις τηλεοράσεις για να την απολαύσουν να περνάει ζωή και κότα στο πιο διάσημο ριάλιτι της ελληνικής TV, κάνοντας τα μηχανάκια της AGB να χτυπάνε κόκκινο.

Τώρα φαίνεται πως οι πρωταγωνίστριες σε ένα ολοκαίνουριο ριάλιτι της αγγλικής τηλεόρασης απειλούν να της φάνε τη δόξα!

Ο λόγος για το “Naked Attraction”, το νέο φιλόδοξο εγχείρημα του Channel 4 που έχει βάλει σκοπό να καθηλώσει τους Βρετανούς στους δέκτες τους προσφέροντάς τους κανονικό οφθαλμόλουτρο με τις νεαρές αιθέριες υπάρξεις που θα κάνουν παρέλαση εκεί μέσα. Τα κορίτσια αυτά θα επιδείξουν τη  – γυμνή – αλήθεια τους και θα επιστρατεύσουν όλα τους τα προσόντα προκειμένου να βρουν αυτό που τους λείπει: την αγάπη.

Το νέο αυτό show “θα αρχίζει εκεί ακριβώς που τελειώνει ένα πετυχημένο ραντεβού – στο κρεβάτι”, όπως λέει και το σλόγκαν του. Σκοπός είναι να ταιριάξουν άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι και να γνωριστούν καλά, παραλείποντας το βασικότερο κομμάτι του ενδυματολογικού κώδικα, τα εσώρουχα.

Σε κάθε επεισόδιο ένας άντρας και μια γυναίκα που μέχρι τώρα ήταν μόνοι στη ζωή, θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι διαφορετικά πιθανά ταίρια, “ενδεδυμένα” με την αδαμιαία περιβολή τους. Και όσοι απορριφθούν, εκτός από το να χάσουν το πολυπόθητο ραντεβού, θα μάθουν και το λόγο που απορρίφθηκαν, ο οποίος θα έχει να κάνει με το πόσο πλούσια ή μη είναι προσόντα τους! Ω ναι…

Το τολμηρό αυτό ριάλιτι θα έχει διαφορετικά στάδια εξέλιξης για να δημιουργηθεί στον τηλεθεατή η απαραίτητη αγωνία. Σε κάθε γύρο, η κάμερα θα αποκαλύπτει ολοένα και περισσότερη από τη σάρκα του διαγωνιζόμενου και θα ξεκινάει τις λήψεις – επίτηδες – από τα… χαμηλά. Και αυτό όμως έχει την εξήγησή του. Οι παραγωγοί το αιτιολογούν ως εξής: “Όταν γνωρίζεις κάποιον, το πρώτο πράγμα που προσέχεις πάνω του είναι το πρόσωπό του. Αυτό εμάς μας φαίνεται κάπως βαρετό και γι’ αυτό επιδιώκουμε να καταγράψουμε την ‘ωμή’, φυσική έλξη. Θέλουμε να δούμε πώς θα τους φανεί κάποιος χωρίς να έχουν δει το πρόσωπό του”.

Σε κάθε γύρο, αυτός από τον όποιο κάθε εργένης/εργένισσα θα ελκύεται λιγότερο (με βάση πάντα τα προσόντα του καθενός), θα απορρίπτεται και θα αποχωρεί. Και όσο προχωράει το παιχνίδι, οι εργένηδες θα γδύνονται και αυτοί με τη σειρά τους!

Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι όσοι ενδιαφέρεστε να το παρακολουθήσετε, θα πρέπει να ταξιδέψετε μέχρι το Λονδίνο (με τις ταυτότητές σας μόνο, δεν έφυγαν από την Ευρώπη ακόμα, μη φοβάστε) και να βρείτε μια τηλεόραση ώστε να φάτε μάτια ψάρια. Το “Naked Attraction” έχει προγραμματιστεί να κάνει θριαμβευτική πρεμιέρα στο Channel 4 στις 25 Ιουλίου και αναμένεται να σπάσει τα κοντέρ.

Παρακάτω είναι το trailer του πρώτου επεισοδίου:

https://youtu.be/3h_xk3-Dyy8

Τι θα λέγατε για ένα ταξιδάκι μέχρι τη Γηραιά Αλβιώνα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/meta-tis-diakopes-tous-stin-ellada-beckham-apofasisan-na-metakomisoun-pio-tha-ine-neo-beckingham-palace/62864

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/sexy-magio-ke-serf-den-pane-mazi-omorfi-margot-robbie-niose-gia-ta-kala/62892