Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αντιδράσεις για την υπουργική βίλα των 7,3 εκατ. δολ.

ινδια βιλα

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η μετακόμιση του επικεφαλής υπουργού του κρατιδίου της Telangana στη Νότια Ινδία, K Chandrashekhar Rao, σε μια υπερπολυτελή βίλα που στοίχισε στους φορολογούμενους το υπέρογκο ποσό των 7,3 εκατ. δολαρίων!

Πρόκειται για ένα σπίτι που φέρει το όνομα “Pragathi Bhavan”, έχει εμβαδόν 9.000 τ.μ. στην πόλη Χαϊντεραμπάντ του κρατιδίου. Διαθέτει αλεξίσφαιρα μπάνια, αμφιθέατρο χωρητικότητας 250 ατόμων καθώς και μια αίθουσα συσκέψεων που μπορεί να χωρέσει μέχρι και 500 άτομα.

Η νέα βίλα δέχτηκε την ευλογία του ειδικού προσωπικού του γκουρού, ενώ από την άλλη ο υπουργός δέχτηκε και τα υβριστικά σχόλια των κατοίκων για το αλεξίσφαιρο μπάνιο που έχει εγκαταστήσει.

Ο υπουργός μετακόμισε στη νέα του κατοικία την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, μετά από μια σειρά θρησκευτικών τελετών από τον πνευματικό γκουρού του, Chinna Jeeyar Swamy. Ο γκουρού κάθισε επίσης στην επίσημη καρέκλα του Rao για να την “ευλογήσει” κι αυτή.

Το σπίτι χτίστηκε μετά από μελέτες ειδικών εμπειρογνωμόνων βασιζόμενο στην αρχαία ινδουιστική φιλοσοφία Vastu shastra – η οποία έχει παρόμοιες αρχές με το κινεζικό Feng Shui – καθώς ο υπουργός είναι ένθερμος υποστηρικτής της.

Ο Rao απασχόλησε το κοινό τον τελευταίο καιρό και για το γεγονός ότι προσπάθησε να κατεδαφίσει κρατικά γραφείa, επειδή πίστευε ότι το Vastu τους έκανε κακό στο κράτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κ. Μητσοτάκης: Εκλογές όσο πιο γρήγορα, τόσο πιο καλά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Intralot: Πούλησε το 80% των δραστηριοτήτων της στο Περού έναντι 69 εκατ. δολαρίων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διαβρωμένα ταβάνια, κατσαρίδες και ποντίκια στη Σχολή Ευελπίδων