Το πρόγραμμα του Φεστιβαλ περιλαμβάνει έκθεση με συντριβάνια που θα ρέει λαχταριστή σοκολάτα και κακάο και live επίδειξη για τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας από τους pastry chef της σχολής Grand Foyer με την συνδρομή αποφοίτων της σχολής από τα τμήματα Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας.
Βέβαια θα απολαύσουμε και θα γευτούμε υπέροχες δημιουργίες από σοκολάτα από τους αποφοίτους μας καθώς και τους καταξιωμένους καθηγητές της σχολής Grand Foyer. Επίσης, θα μάθουμε μέσα από ένα όμορφο οπτικοποιημένο ταξίδι την χρησιμότητα και πολλές χρηστικές πληροφορίες για την σοκολάτα και το κακάο.
Μια ξεχωριστή νότα είναι ο διαγωνισμός με γλυκά με βάση την σοκολάτα που θα υπάρξει με ελεύθερη συμμετοχή και με μεγάλο δώρο μια ολική υποτροφία αξίας 3,000 στην ειδικότητα της ζαχαροπλαστικής.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνος Λασκαρίδης: Επίτιμος καθηγητής σε Πανεπιστήμιο της Κίνας
- ΓΣΕΕ: 24ωρη απεργία την Τετάρτη – Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ και σιδηρόδρομος
- ΙΟΒΕ: Ήπια υποχώρηση του οικονομικού κλίματος τον Οκτώβριο – Βελτίωση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
- Διαβητική Μυοκαρδιοπάθεια: Μια επιπλοκή που επηρεάζει την καρδιακή λειτουργία