ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υλικά:
1 πακέτο πέννες ή ριγκατόνι ή ταλιατέλες
½ φλιτζάνι βούτυρο φρέσκο
150 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο
250 γρ. κασέρι τριμμένο
100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
150 γρ. μπέϊκον ψιλοκομμένο
150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
250 γρ. κρέμα γάλακτος
Αλατοπίπερο
5-6 μανιτάρια (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό, σουρώνουμε και βουτυρώνουμε.
Ψιλοκόβουμε το μπέικον, το ζαμπόν, τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το βούτυρο για 3-4 λεπτά.
Ρίχνουμε μέσα στο ταψί ή το πυρίμαχο σκεύος τα αλλαντικά μας, τα μανιτάρια, τα τριμμένα τυριά, αλατοπίπερο και περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος.
Πασπαλίζουμε με κασέρι και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι jacket light πατάτες του Άκη Πετρετζίκη (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο νόστιμο και τρεμουλιαστό παστίτσιο με εύκολη μπεσαμέλ από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνταγή για αυθεντική ιταλική καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wyndham Hotels & Resorts: Νέος αναπτυξιακός κύκλος στην Ελλάδα για τη μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο
- Γιατί η πρώτη κυρία της Βραζιλίας έβρισε τον Elon Musk: «Δεν σε φοβάμαι, άντε γ@@@@»
- Morgan Stanley: Μειώσεις τιμών στόχων στις ελληνικές τράπεζες – Υποβάθμιση σε ΕΤΕ και Πειραιώς στη σύσταση
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα εξ αρχής είναι υπέρ της πλήρους στήριξης της Ουκρανίας