Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε τις πιο απολαυστικές πατάτες wedges, οι οποίες αποτελούν το καλύτερο συνοδευτικό για τα κρεατικά σας ειδικά για το χοιρινό. Είναι τραγανές και υπέροχες! Διαβάστε τη συνταγή παρακάτω:

Υλικά:

1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε μοίρες

2 κουταλιές ελαιόλαδο

1 κουταλάκι αλάτι

½ κουταλάκι πιπέρι

2 κουταλάκια πάπρικα

2 κουταλάκια ρίγανη

πατατες

Εκτέλεση:

1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε αρκετό νερό και όταν κοχλάσει ρίχνουμε μέσα τις πατάτες. Κοχλάζουμε τις πατάτες για δέκα λεπτά και τις στραγγίζουμε.

2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώνουμε μια λαμαρίνα με αλουμινόχαρτο.

3. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τις μισοψημένες πατάτες και τις ανακατεύουμε με το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και τη ρίγανη. Ακολούθως τις απλώνουμε στη στρωμένη λαμαρίνα και τις ψήνουμε για 40 λεπτά ή μέχρι οι πατάτες να ροδοκοκκινίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μια απόλυτα γευστική συνταγή: Πατάτες γεμιστές με τυρί και μπέικον

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανεύκολη συνταγή για απίθανα cookies με κομματάκια σοκολάτας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μια νόστιμη συνταγή: Τραγανές πατάτες με τη φλούδα τους στο φούρνο