ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υλικά:
1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε μοίρες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
2 κουταλάκια πάπρικα
2 κουταλάκια ρίγανη
Εκτέλεση:
1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε αρκετό νερό και όταν κοχλάσει ρίχνουμε μέσα τις πατάτες. Κοχλάζουμε τις πατάτες για δέκα λεπτά και τις στραγγίζουμε.
2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώνουμε μια λαμαρίνα με αλουμινόχαρτο.
3. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τις μισοψημένες πατάτες και τις ανακατεύουμε με το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και τη ρίγανη. Ακολούθως τις απλώνουμε στη στρωμένη λαμαρίνα και τις ψήνουμε για 40 λεπτά ή μέχρι οι πατάτες να ροδοκοκκινίσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μια απόλυτα γευστική συνταγή: Πατάτες γεμιστές με τυρί και μπέικον
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανεύκολη συνταγή για απίθανα cookies με κομματάκια σοκολάτας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μια νόστιμη συνταγή: Τραγανές πατάτες με τη φλούδα τους στο φούρνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνος Λασκαρίδης: Επιστροφή στο «κύτταρο» του Ιδρύματος
- Το θέμα των ανισοτήτων είναι επιτέλους στο ευρωπαϊκό ραντάρ
- Σε αχαρτογράφητα νερά οι εταιρείες τεχνολογίας – Ποιοι λένε «Πρώτα η Ευρώπη»
- Χρηματιστήριο: Tι μπορεί να επαναφέρει ακόμα και σήμερα την αγορά, ποια χαρτιά πλήρωσαν την «μήνιν» των πωλητών