Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Rumours...

Tο διεθνές jet set στο Island, η Σίλια Κριθαριώτη συνάντησε την Stella Maxwell, η Sharon Stone και οι ιππότες και μια νέα μπουτικ στην Μύκονο

Η δημοσιογράφος Βίκυ Παλαιολόγου

Βίκυ Παλαιολόγου

Διεθνείς προσωπικότητες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το μοναδικό Island στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, επισκέφθηκε για μια ακόμη χρονιά ο Giancarlo Giammetti που βρίσκεται στην χώρα μας με τον κορυφαίο σχεδιαστή σχεδιαστή Valentino.

Στην παρέα των διακοπών βρίσκεται  και η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Anne Hathaway που μαζί με τον σύζυγό της Adam Shulman και τους Naty Abascal και Lukas  Dvorak  απόλαυσαν ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, με θέα την θάλασσα και τα αγκυροβολημένα στον κόλπο mega yachts.

Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς, ο οποίος διατηρεί χρόνια μια δυνατή φιλία με τον Valentino και τον Giancarlo Giammetti.

Το Island, γνωστό για την κομψότητα και την αριστοκρατική ατμόσφαιρά του, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για αυτή την ξεχωριστή βραδιά δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που όπως είπαν όλοι θα τους μείνει αξέχαστο.

Η Anne Hathaway άλλωστε, δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει το υπέροχο φεγγάρι, δοκίμασε όλες τις γαστρονομικές δημιουργίες του chef Νικόλαου Σκλήρα που τονίζουν μοναδικά τον πλούτο της μεσογειακής κουζίνας, ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά σε όλους.

Το Island για μια ακόμη φορά αποδεικνύει την διαχρονικότητα και την ξεχωριστή θέση που κατέχει στην καρδιά των μεγαλύτερων star του πλανήτη που συνεχώς το επιλέγουν για τη διασκέδασή τους.

 

 

Η νέα καμπάνια της Σίλιας Κριθαριώτη με την Stella Maxwell

 

Μια μέρα ολόκληρη, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ κράτησε η φωτογράφιση στις αίθουσες της Μεγάλης Βρετανίας  αλλά και στο ιστορικό ατελιέ του οίκου, στην Πλάκα,  το οποίο λειτουργεί από το 1906  με το   κορυφαίο μοντέλο, Stella Maxwell  να στέκεται ακούραστη μπροστά στον φακό ποζάροντας με τις νέες δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη.

Είναι η νέα συνεργάτης – μούσα τα Ελληνίδας σχεδιάστριας που βρέθηκε για λίγες ώρες στην Αθήνα  για να φωτογραφηθεί για την νέα καμπάνια της καινούργιας συλλογής που θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Harrods στο Λονδίνο από το τέλος Ιουλίου.

Πέρυσι, το λανσάρισμα της συλλογής έγινε με το θρυλικό μοντέλο Kate Moss που φωτογραφήθηκε μέσα στο Harrods.

Το βελούδο, τα κεντήματα και η λάμψη συνθέτουν τα κομμάτια της νέας συλλογής, η οποία θα αναδειχθεί από την Βελγίδα καλλονή μετά τη φωτογράφηση. Μάλιστα, η Σίλια Κριθαριώτη και η Stella Maxwell φωτογραφήθηκαν μαζί για την καμπάνια της συλλογής.

Μια μικρή έκπληξη περίμενε τη Stella, καθώς φωτογραφήθηκε με ένα νεαρό κορίτσι που φορούσε το ίδιο φόρεμα. Αυτή η φωτογραφία θα αποτελέσει την καμπάνια για τη συλλογή Μαμά-Κόρη, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στα Harrods.

Επιπλέον, εδώ και περίπου ένα μήνα, η Σίλια Κριθαριώτη φιλοξενεί στο Harrods το δικό της χώρο με παιδικά ρούχα για κορίτσια.

Μετά τη φωτογράφηση ακολούθησε exclusive δείπνο στο εντυπωσιακό σπίτι της σχεδιάστριας με θέα την Ακρόπολη. Η κομψότητα, τα λουλούδια και το φως των κεριών συνέθεσαν την απόλυτη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στη βεράντα της νεοκλασικής έπαυλης,  στην οποία παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα ελληνικά μέσα μόδας. Βέβαια η σταρ της βραδιάς ήταν η πανέμορφη Stella Maxwell η οποία έφυγε κατ’ευθείαν για το αεροδρόμιο αφού πετούσε στις 3 τα  ξημερώματα για Λος Άντζελες.

Οι Ιππότες της Φιλανθρωπίας στις Κάννες

Η Sharon Stone ήταν η εξαιρετική παρουσιάστρια της γιορτής του αιώνα στην Cote d’Azur.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε το μοναδικό Gala ‘The Knights of Charity’ σε έναν ιστορικό πύργο της περιοχής, στο Chateau de la Croix des Gardes λίγο έξω από τις Κάννες.

Ήταν μια βραδιά που έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από δεκάδες προσωπικότητες που έδωσαν ένα σημαντικό δείγμα γοητείας, κομψότητας και φιλανθρωπίας.

Ο πύργος αυτός είχε φιλοξενήσει στο παρελθόν ονόματα όπως η Γκρέης Κέλλυ και ο Κάρυ Γκράντ.

Προσωπικότητες από όλη την υφήλιο συγκεντρώθηκαν στο κάλεσμα του διάσημου φιλάνθρωπου Milutin Gatsby που είχε την ιδέα για την δημιουργία αυτής της βραδιάς σε συνεργασία με την Ulyssia.

Οι ιππότες της φιλανθρωπίας, Knights of Charity είχαν φέτος την μοναδική Sharon Stone σαν παρουσιάστρια της βραδιάς, η οποία δήλωσε : «Η Γενναιοδωρία είναι το κλειδί του μέλλοντος μας. Μαζί μπορούμε να έχουμε μια σημαντική επίδραση».

Δίπλα στην Sharon Stone, o Orlando Bloom συνετέλεσε ώστε η βραδιά να μείνει αξέχαστη.

Η παρουσία της Δούκισας του Υόρκ, Sarah Ferguson έδωσε ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στην βραδιά ενώ οι καλεσμένοι ενθουσιάσθηκαν με την μουσική ερμηνεία του Andrea Bocelli, της Lisa Stansfield, του Robin Thicke και των dj Mark Ronson και Martin Solveig.

H δημοπρασία που έγινε από τον Simon de Pury, ήταν ένα από τα πιο δυνατά σημεία της βραδιάς, με έναν από τους πίνακες ζωγραφικής της Sharon Stone να σπάσει στην κυριολεξία τα ταμεία.

Εξ αλλού, τα έργα της θα εκτεθούν στο Μουσείο Ara Pacis της Ρώμης τον προσεχή Νοέμβριο.

Και πάλι τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν σε σημαντικά ιδρύματα που βοηθούν τα παιδιά, όπως:
– «Save the Children»
– «Children UNICEF»
– «Sarah’s Trust for Children»
– «ABF for Children»
– «DeliverFund.org»
– «Hilandar 4 Humanity, Children in Need»

Νέα μπουτίκ στη Μύκονο

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε στη Μύκονο η Themis Z για να παρουσιάσει τα νέα της πιάτα, φορέματα και άλλα είδη που σχεδιάζει.

Μέσα στο ιστορικό ξενοδοχείο Καρμπονάκη που έχει πλέον αλλάξει όνομα και φιλοξενεί την μπουτίκ, παρουσίασε τις νέες της δημιουργίες σε καλεσμένους που έσπευσαν στα επίσημα εγκαίνια.

Μπορεί να μην ήμουν παρούσα,  όμως  έμαθα από καλεσμένους φίλους ότι μπορεί να ήταν όμορφα τα πράγματα,  έτσι  όμως όπως ήταν απλωμένα  όλα τα εμπορεύματα μέσα κι έξω από τη μπουτίκ ,  στιβαγμένα το ένα δίπλα στο άλλο,  θύμιζαν λίγο λαϊκή αγορά….

Στο δείπνο που ακολούθησε  στο Katrin    τα τραπέζια είχαν στολισθεί με τα πιάτα της σχεδιάστριας που ήθελε να παρουσιάσει όλες τις συλλογές της, κι έτσι τα σερβίτσια είχαν τοποθετηθεί με όλες τις επιλογές χρωμάτων και σχεδίων  για να φανούν όλα τα σχέδια και τα χρώματα των πιάτων  της σχεδιάστριας.

Πολλοί φίλοι  παραβρέθηκαν στο δείπνο, όπως η Μαρίνα Μαρτίνου, ο Λάκης Γαβαλάς και η Φαίη Μπαρμπαλιά, ενώ το event ξεκίνησε με κοκτέιλ και κατέληξε σε ένα καθιστό δείπνο για 40 επιλεγμένους καλεσμένους.   Εκεί βέβαια και ο πατέρας της, ο μοναδικός Κώστας Ζουγανέλης αλλά και ένας αριθμός σημαντικών προσκεκλημένων  που ταξίδεψε ειδικά για την περίσταση, όπως ο Omar Hernandez από τη Νέα Υόρκη, ιδιοκτήτης του θρυλικού Omar’s στη Νέα Υόρκη, η Filippa de Abreu, fashion icon από την Πορτογαλία και η Blanca Brillembourgh, επίσης φίλη του brand, που έχει εμφανιστεί πολλές φορές με ρούχα THEMIS•Z.

O Λακης Γαβαλας, η Θεμις Ζουγανέλη και ο πατέρας της Κώστας
Ζουγανέλης
Εκει και η Μαρίνα Βερνίκου
Τα πολύχρωμα πιάτα στα τραπέζια
Η Ντέλλα Ρουνικ στην είσοδο της μπουτίκ

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες-Ποδόσφαιρο γυναικών: Αφαίρεση έξι βαθμών από τον Καναδά και αποκλεισμός ενός έτους στην προπονήτρια

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024-ΔΟΕ: Συνομιλία Μπαχ με τον Γιουν Σουκ-γεόλ και συγνώμη στη Νότια Κορέα

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024: Οι ελληνικές συμμετοχές της 2ης ημέρας (28/07)