• Rumours...

    Στην Ελλάδα η εμβληματική Dr. Maye Musk, το πάρτι για τα 50 χρόνια του St. George Lycabettus και ένα wrap party για την πολυαναμενόμενη «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

    Η δημοσιογράφος Βίκυ Παλαιολόγου

    Η δημοσιογράφος Βίκυ Παλαιολόγου


    Η Dr. Maya Musk στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το βιβλίο της

    Με φόντο τη γαλάζια θάλασσα της Βουλιαγμένης, η μητέρα του Elon Musk βρέθηκε στην Αθήνα και από το Moorings ανακοίνωσε σε ένα εκλεκτό αθηναϊκό γυναικείο κοινό το βιβλίο της  με τίτλο ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ, Συμβουλές για μια ζωή Περιπέτειας, Ομορφιάς και Επιτυχίας.

    Η Maya Musk, η αυτοβιογραφία της οποίας έχει ήδη μεταφρασθεί σε 32 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 100 χώρες, ήλθε τώρα και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις UPDATE EDITIONS και πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

    Ελληνίδες που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην ελληνική κοινωνία μίλησαν για το βιβλίο, όπως οι υπουργοί Σοφία Ζαχαράκη και Σοφία Βούλτεψη,  η βουλευτής Αθηνά Λινού, η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, η πρώην βουλευτής Νόνη Δούνια, η σχεδιάστρια ρούχων Χριστίνα Κοντοβά.

    Η μητέρα του Elon Musk θα συνεχίσει την παραμονή της στη χώρα μας και θα κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά αφού η περσινή της παραμονή στην Ελλάδα της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Φόρεσε μάλιστα ένα καφτάνι με την υπογραφή της Themis Z.

    Μάθαμε επίσης ότι όλη η οικογένεια αγαπάει την Ελλάδα και σκοπεύει να επενδύσει σε μαρίνες και ακίνητα!

    Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο νέος Πρέσβυς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η κα. Μαριάννα Λάτση, ο  κ. Πάρις Δράγνης, ο κ. Μιλτιάδης Γκουζούνης, η κα. Ιωάννα Προκοπίου, ο Χρύσανθος Πανάς, κ.α.

    H Dr. Maye Musk, με ένα καφτάνι με την υπογραφή της ThemisZ με τις ελληνιδες που παρουσίασαν το βιβλίο της. Από αριστερά Σοφία Ζαχαράκη, Σοφία Βούλτεψη, Χριστίνα Κοντοβα, Αντζελα Γκερέκου, Νόνη Δούνια
    Εκει ήταν και η Μαριάννα Λάτση με την Φανή Λεβέντη
    Από την παρουσίαση του βιβλίου
    Η Dr. Musk με την Φανή Λεβέντη
    Η Dr. Maye Musk με την Ελληνίδα δημοσιογράφο Έλλη Σπυροπούλου που την ‘έφερε’ στην Ελλάδα

    Vertigo party για τα 50 Χρόνια του Saint George Lycabettus

    Μια όαση δροσιάς μέσα στο Αθηναϊκό καμίνι και χωρίς κανένα vertigo για τους καλεσμένους ήταν η πρόσκληση για το  Vertigo Pool & Sunset Bar με θέα την Αθήνα, την Ακρόπολη και το Λόφο του Λυκαβηττού, για να γιορτάσουν την Χρυσή Επέτειο του Ξενοδοχείου Saint George Lycabettus, τα 50 Χρόνια Ελληνικής Φιλοξενίας.

    Το πιο αγαπητό και δημοφιλές ξενοδοχείο που πρωταγωνιστεί στα Αθηναϊκά δρώμενα τα τελευταία 50 χρόνια και βραβευμένο με την ωραιότερη θέα της Ευρώπης, συγκέντρωσε στο rooftop εκλεκτούς προσκεκλημένους, ανάμεσά τους επιχειρηματίες, πολιτικοί και καλλιτέχνες.

    Η διακόσμηση του Vertigo φέρνει την καλλιτεχνική σφραγίδα του interior designer Carlos Mota από την Νέα Υόρκη που δεχόταν συγχαρητήρια από τους καλεσμένους μαζί με την in-house αρχιτεκτονική ομάδα του ξενοδοχείου με επικεφαλής την Μαρία Παπαγιαννοπούλου για το ωραίο κίτρινο χρώμα που κυριαρχεί για να αναδείξει την φωτεινότητα και την ζεστασιά του ηλίου.

    Παράλληλα με το πάρτι λειτουργούσε και μια έκθεση έργων τέχνης από τον γάλλο εικαστικό Cedric Bouteiller που θα παραμείνει ανοικτή για δύο ακόμα εβδομάδες.

    Συνύπαρξη τριών γενεών: Ιζαμπελ Βασιλοπούλου, Τόνια Βασιλοπούλου, Ειρήνη Βασιλοπούλου
    Τατιάνα Μπλάτνικ, Marie-Blanche Brillenburg
    Ιλεάνα Μακρή, Γιώργος Μπαρμπαλιάς, Σία Ξαναλάτου
    Calliope, Χρήστος Καρβούνης, Στέλλα Καρμίρη, Γιώργος Λυκιαρδόπουλος
    Ελίνα Βασιλάκη, Τόνια Βασιλοπούλου, Ελεάννα Ζησιάδη, Αντυ Τουρνικιώτη, Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες

    Γενέθλια με φόντο την Αθήνα!

    Η ηλιόλουστη Αθήνα από το ωραιότερο μπαλκόνι της πόλης, το Grand Balcon του Ξενοδοχείου Saint George Lycabettus ήταν το ντεκόρ για το μεσημβρινό γεύμα που έδωσε η επιτυχημένη συμβολαιογράφος και μπλόγκερ Σίσσυ Παπαγεωργίου για να γιορτάσει τα γενέθλια της μαζί με αγαπημένες της φίλες.

    Ένα τραπέζι με πρωτότυπο  art de la table, όπου φρέσκα ζαρζαβατικά, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, πολύχρωμες πιπεριές, λεμόνια και μαρούλια,  είχαν πάρει την θέση των καθιερωμένων λουλουδιών φιλοξένησε τις καλεσμένες που απήλαυσαν το ειδικό για την περίσταση μενού του executive chef.  Risotto με φράουλες, ανάμεικτα σαλατικά με ψητό ροδάκινο και μανούρι, tagliatta από μοσχάρι με κρέμα γλυκοπατάτας και σάλτσα κρασιού και ένα χωνάκι έκπληξη.

    Το καλωσόρισμα στις καλεσμένες έγινε με ένα ελληνικό ροζέ κρασί, το ακριβότερο στον κόσμο,  το Lapo με χρυσό 24 καρατίων στην φιάλη, από τους αμπελώνες Μπαβέλης, που έχει μόλις 500 με 700 φιάλες παραγωγή τον χρόνο!!

    Η φιλόξενη οικοδέσποινα φρόντισε οι καλεσμένες της να περάσουν ένα εξαιρετικό μεσημέρι και να αποχωρήσουν με ένα δωράκι για κάθε μια, μια πασμίνα από την μπουτίκ Ailin και καλλυντικά της ελβετικής εταιρείας ZARTAUX.

    Ανάμεσα στις καλεσμένες της ήταν οι κυρίες Κατερίνα Παναγοπούλου, Αγάπη Πολίτη,  Μαρίλη Γλύπτη- Κανελλάκη, Τζένη Γλύπτη, Ειρήνη Νταϊφά, Ντάνα Στασινού,  Αντζελα Βαγιωνή,  δρ. Φώφη Καμποσιόρα, Μαρίνα Γιαβρόγλου, Μπουμπού Μπαρμπαλια, Στέλλα Βουλγαράκη, Ιλεάνα Σωτηροπούλου, Δρ. Βασιλική Τσίντζου, Λίτσα Λάβδα, Αλίκη Χατζοπούλου, Θεοδώρα Βρούτση, Λουκία Παπαθανάση, Ζανέτ Καλατζάκου-Τσατσαρώνη, Μαρίζα Φασιανού, Ιωάννα Μεϊμέτη, Πέγκυ Φιλίππου, Μαρία Ορφανουδάκη, Ντάνα Στασινου κ.α.

    H οικοδέσποινα Σίσσυ Παπαγεωργίου με την Κατερίνα Παναγοπούλου
    Λίτσα Λάβδα, Αλίκη Χατζοπούλου, Πέγκυ Φιλίππου
    To πρωτότυπο art de la table
    Θεοδώρα Βρούτση, Λουκία Παπαθανάση, δρ. Βασιλική Τσίντζου
    Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη, Τζένη Γλύπτη, Λουκία Παπαθανάση
    Ιλεάννα Σωτηροπούλου, Κατερίνα Παναγοπούλου, Αγάπη Πολίτη, Αντζελα Βαγιωνή

    Ένα Μουσείο κάτω από το Μουσείο της Ακροπόλεως

    Άνοιξε επίσημα τις πόρτες του το «Μουσείο της Ανασκαφής» στο Μουσείο Ακρόπολης, από την Α.Ε., την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

    Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην χαρούμενη αυτή τελετή, στην οποία όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του Μουσείου, ο Καθηγητής Νικόλαος Χρ. Σταμπολίδης:

    «1.150 αντικείμενα σε μια προθήκη μήκους 35 μέτρων που μοιάζει με φωτεινή ρωγμή του χρόνου, σαν σχισμή στον χώρο και σαν τελευταίο στρώμα πάνω στα αρχαιολογικά στρώματα της ανασκαφής, που βλέπετε γύρω σας. Κατόπιν συνεχίζεται με μια προθήκη, η οποία φιλοξενεί μνήμες από την καταστροφή της Αθήνας από τον Σύλλα το 86 π.Χ. Το πέρας του Μουσείου της Ανασκαφής ορίζεται από μια περίκλειστη αίθουσα με αγάλματα και ανάγλυφα θεών και ανθρώπων.

    Όλα αυτά, ανάμεσα σε άλλα πολλά, μοιρασμένα διδακτικά, «μιλούν» εύγλωττα για τις δραστηριότητες των ανθρώπων: ανδρών, γυναικών και παιδιών, για την υγεία και την υγιεινή, την εργασία, το εμπόριο, τις συναλλαγές, την οικονομία, τις δοξασίες και τις πίστεις τους, τις πνευματικές τους αναζητήσεις.

    Έργα διαφορετικά από την αρχιτεκτονική τελειότητα των μνημείων του Ιερού Βράχου και την παράδοση της ψυχής στην αισθητική εποπτεία των εκθεμάτων του Μουσείου Ακρόπολης, το Μουσείο της Ανασκαφής, «το Μουσείο κάτω από το Μουσείο» αναδεικνύει και αναφέρεται σε πράγματα καθημερινά, που βρίσκονται κοντά και αγγίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη, που συγκινούν!

    Το Μουσείο της Ανασκαφής αποτελεί ένα ακόμα επιχείρημα γιατί τα αρχιτεκτονικά γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν και να επανενωθούν με τα αδέλφια τους στο Μουσείο Ακρόπολης: Για να μπορεί ο επισκέπτης να έχει τον μοναδικό τρόπο να τα δει και να τα προσεγγίσει με βιωματικό τρόπο».

    Πάρτι με πολύ κέφι για το τέλος των γυρισμάτων νέας τηλεοπτικής σειράς

    Με ένα εντυπωσιακό wrap party, η «Τζέλα Δελαφράγκα», και για την ακρίβεια η «κατάρα της», έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νέας κωμωδίας των μετρ του είδους Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», της πολυαναμενόμενης κωμωδίας στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

    Η παραγωγός Έλενα Χατζηαλεξάνδρου, οι συντελεστές, οι ηθοποιοί της σειράς και η ηγεσία του Alpha συναντήθηκαν στο Ruins στο Κολωνάκι για να γιορτάσουν  την ολοκλήρωση του νέου σήριαλ του καναλιού που με μεγάλη ανυπομονησία το περιμένουν όλοι.

    Είκοσι τρία χρόνια μετά την ταινία «Το Κλάμα Βγήκε Από Τον Παράδεισο», αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο, έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μια σάτιρα, φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του δίδυμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου-Μιχάλη Ρέππα. «Η παρωδία είναι μια γελοιογραφία του έργου στο οποίο αναφέρεται. Και εμείς 23 χρόνια μετά, επιστρέφουμε στο «Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο» αλλά παρωδούμε την σύγχρονη τηλεόραση», λένε οι ίδιοι οι δημιουργοί.

    Το λαϊκό αυτό υπερθέαμα υπογράφουν μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους (σύνθεση) και η Αφροδίτη Μάνου (στίχοι) με 14 πρωτότυπα τραγούδια που θα διανθιστούν με φαντασμαγορικές, Δαλιανιδικές χορογραφίες και παραγωγή: LUMAD – Έλενα Χατζηαλεξάνδρου.

    Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ιωάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Τζοϊς Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης

    Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης

    Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Γιάννα Ζιάννη, Αντώνης Καλομοιράκης, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Παναγιώτης Καρμάτης, Ιωάννα Κολονέλου, Σπύρος Κυριάκος, Πηνελόπη Μαλούση, Θάνος Μπίρκος, Ίρις Πανταζάρα, Μαριαλένα Ροζάκη.

    Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Αντιγόνη Νάκα, Καίτη Κωνσταντίνου
    Γιωργος Θεοφάνους, Αφροδίτη Μάνου
    Σπύρος Πουλης, Αντώνης Καλομοιράκης, Μαρία Λεκάκη, Αντιγόνη Νάκα, Γιάννης Τσιμιτσέλης
    Η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της, Λήδα Φόστερ
    Αντώνης Λουδάρος, Μαίρη Αυγερινοπούλου
    Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας, Μιμή Ντενίση, Γιώργος Βαρδινογιάννης
    Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αντώνης Λουδάρος

    Διαβάστε επίσης

    Πώς η Ελλάδα μπορεί να γίνει πρωτοπόρος στη διαχείριση απορριμάτων

    Ρόζμαρι Χατζηιωάννου: Ένα δείπνο αφιερωμένο στην Τέχνη

    Η Chiara Ferragni εντυπωσίασε στο Κάπρι μέσα σε ένα μοναδικό φόρεμα Celia Kritharioti



    ΣΧΟΛΙΑ