• Rumours...

    Pink October στο Σπίτι του ΜΑΝΑ, ο Γιάννης Σεργάκης στο Παρίσι, ένα απόγευμα στην Κηφισιά και ένα event για το Make a Wish

    Η δημοσιογράφος Βίκυ Παλαιολόγου

    Βίκυ Παλαιολόγου


    Pink October στο Σπίτι του ΜΑΝΑ

    Ένα μοναδικό νεοκλασικό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ρηγίλλης που, αν δεν σου δείξει κάποιος την είσοδο, δεν μπορείς να φαντασθείς ότι υπάρχει, το «Σπίτι του ΜΑΝΑ» φιλοξενεί από προχθές την ομαδική εικαστική έκθεση ‘Pink October’.

    H κα. Randa Ghandour με τον αντικερ Τερρυ Σταματαρη
    H κα. Randa Ghandour με τον αντικέρ Τερρυ Σταματάρη
    Rand Ghandour, Κανέλλα Αράπογλου, Houda Ghandour, Ιζόλδη Χατζηγιάννη
    Randa Ghandour, Κανέλλα Αράπογλου, Houda Ghandour, Ιζόλδη Χατζηγιάννη

    Οικοδέσποινα η κυρία Randa Ghandour, η ιδρύτρια του ‘Σπιτιού του ΜΑΝΑ’, που υποδεχόταν τους καλεσμένους στα εγκαίνια τα οποία τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, κυρία Σοφία Ζαχαράκη, ενώ δυναμικό παρών στη βραδιά έδωσε σύσσωμο το φιλότεχνο κοινό της πόλης, με πλήθος προσωπικοτήτων από το πολιτικό, καλλιτεχνικό και κοινωνικό φάσμα.

    Ένα τεράστιο πλήθος από καλεσμένους είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα εξαιρετικά έργα 11 ταλαντούχων εικαστικών: Κανέλλα Αράπογλου, Αμαλία Βεκρή, Αλέξανδρος Γεωργίου, Γεωργία Θεολόγου, Στέλλα Καπεζάνου, Aριστείδης Λάππας, Poka-Yio, Σεβίνα Τζάνου, Kατερίνα Τσιλεδάκη, Τόλης Τατόλας, Διονύσης Χριστοφιλογιάννης, με επιμέλεια του νομικού και λάτρη της τέχνης Αλέξανδρου Κασσανδρινού.

    Αλέξανδρος Κασσανδρινός, Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός Οικογένειας και Κοιν. Συνοχής, Randa Ghandour, ιδρύτρια και Πρόεδρος ΜΑΝΑ, Μαρίνα Κουταρέλη
    Αλέξανδρος Κασσανδρινός, Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός Οικογένειας και Κοιν. Συνοχής, Randa Ghandour, ιδρύτρια και Πρόεδρος ΜΑΝΑ, Μαρίνα Κουταρέλη
    Η διακεκριμένη ζωγράφος και γλύπτρια Παυλίνα Βαγιωνή με τον αμερικανο συζυγο της Mathew Hughes (δεξιά) και τον κ. Δημήτρη Κυριαζή.
    Η διακεκριμένη ζωγράφος και γλύπτρια Παυλίνα Βαγιωνή με τον αμερικανό σύζυγό της, Mathew Hughes, (δεξιά) και τον κ. Δημήτρη Κυριαζή.

    Το Σπίτι του ΜΑΝΑ λειτουργεί ως χώρος φροντίδας ασθενών με καρκίνο και με κύριο στόχο την αποκατάσταση και την επανασύνδεση των γυναικών με τον κανονικό ρυθμό ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, και με την έκθεση “Pink October” μετατρέπεται σε χώρο τέχνης περνώντας όχι μόνο το μήνυμα της πρόληψης, αλλά και το μήνυμα της προσφοράς, της υποστήριξης, της έμπνευσης και της ελπίδας.

    Και αφού το θέμα ήταν το ροζ, την ξεχωριστή αυτή βραδιά, συνόδευσε το HENDRICK’S GIN, ροζ, το πιο ασυνήθιστο gin, που εκχυλίζεται με αγγούρι και ροδοπέταλο το οποίο όλοι οι καλεσμένοι τίμησαν δεόντως απολαμβάνοντας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

    Τζόσυ Βιντζηλαίου, Communications Manager Hendrick’s, Μαρία Σκολαρίκου
    Τζόσυ Βιντζηλαίου, Communications Manager Hendrick’s, Μαρία Σκολαρίκου

    Και φεύγοντας, ο βρετανικός οίκος αρωμάτων Molton Brown μα επεφύλαξε με μια ιδιαίτερη έκπληξη με αφορμή το νέο του κατάστημα στο Κολωνάκι.

    Αινόλα Τερζοπούλου
    Αϊνόλα Τερζοπούλου

    Και για όσους δεν βρέθηκαν στα εγκαίνια, η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου στην οδό Ρηγίλλης 10.

    Μασσου Νεζάντ, Γιασμίν Οικονομοπούλου
    Μασσου Νεζάντ, Γιασμίν Οικονομοπούλου
    Έλενα Βρεττού, Ειρήνη Νταϊφά
    Έλενα Βρεττού, Ειρήνη Νταϊφά

    Ο Γιάννης Σεργάκης στο Παρίσι

    Αφού εδώ και δέκα χρόνια ο ‘δικός’ μας Γιάννης Σεργάκης έχει κατακτήσει το ‘απαιτητικό’ γαλλικό κοινό με σημαντική παρουσία σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη τη Γαλλία και μεταξύ άλλων στο περίφημο luxury πολυκατάστημα, το Le Bon Marche, μέσα στο Espace bijoux, δίπλα στους μεγάλους οίκους κοσμηματοποιίας, ήλθε η στιγμή να εγκαινιάσει το δικό του κατάστημα, με το δικό του όνομα στην ταμπέλα, την καλύτερη στιγμή που θα μπορούσε, εν μέσω Γαλλικής Εβδομάδας Μόδας.

    Οι καμάρες του Palais Royal φιλοξενούν την μπουτίκ του Γιάννη Σεργάκη

    Ένα κομψότατο κατάστημα, με φόντο τους κομψούς κήπους του Palais Royal και κάτω από τις καμάρες του, εγκαινιάσθηκε με δεκάδες Έλληνες φίλους του brand Yannis Sergakis αλλά και πολλές παρουσίες από το παριζιάνικο fashion crowd, που έδωσαν το ‘παρών’ για να τιμήσουν τον Ελληνα δημιουργό κοσμημάτων αλλά και να γιορτάσουν την εξωστρέφεια του ελληνικού κοσμήματος στη διεθνή σκηνή της μόδας.

    Από αριστερά Βαλέρια Ταράντο, Σία Ξαναλάτου, Γιάννης Σεργάκης, Christophe Mellard και Ιλεάνα Μακρή

     

    O Γιάννης Σεργάκης με τον σχεδιαστή υποδημάτων και creative director των αξεσουάρ του οίκου Hermès, Pierre Hardy, και τον Christopher Turnier

    Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις signature συλλογές του αλλά και συλλογές με συλλεκτικό χαρακτήρα που θα σχεδιάζονται ειδικά για τις ομώνυμες μπουτίκ.

    Από αριστερά: Η ιδιοκτήτρια της παριζιάνικης multi-brand μπουτίκ κοσμημάτων WHITEbIRD, Stephanie Roger, με την fashion & beauty σύμβουλο, Virginie Dhello.
    Από αριστερά: Βάσω Παπαγιαννακοπούλου, Γιώργος Κυριακίδης, Πάνος Δάβιος, Βίβιαν Ρουβέλα, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, Μαργαρίτα Χρυσάκη
    Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ
    Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ

    Ένα ξεχωριστό απόγευμα στην Κηφισιά

    Με κομψότητα και λάμψη γέμισε πριν από λίγες μέρες η ατμόσφαιρα στο κηφισιώτικο Freud Oriental καθώς 30 εκλεκτές κυρίες απόλαυσαν μια μέρα γεμάτη στυλ, μόδα και luxury διάθεση.

    Η Θέμις Ζουγανέλη με την Φαίη Μπέη
    Η Θέμις Ζουγανέλη με την Φαίη Μπέη

    Η οικοδέσποινα Φαίη Μπέη, ‘ψυχή’ του Fayscontrol.gr, προσκάλεσε φίλες και λάτρεις της κομψότητας σε ένα ξεχωριστό private event, όπου παρουσιάστηκε αποκλειστικά η νέα συλλογή THEMIS Z FW24, μία ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία της.

    Η Θέμις Ζουγανέλη με την Αλίκη Χατζοπούλου
    Η Θέμις Ζουγανέλη με την Αλίκη Χατζοπούλου

    Η ατμόσφαιρα ήταν μαγευτική: οι καλεσμένες περιηγήθηκαν στις μοναδικές δημιουργίες της συλλογής επιλέγοντας τα αγαπημένα τους κομμάτια με τη βοήθεια της ίδιας της σχεδιάστριας, που ήλθε στην Αθήνα ειδικά για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

    Ελίνα Βαμβακά, Μαρίλη Καλαβρου-Φίλιου
    Ελίνα Βαμβακά, Μαρίλη Καλαβρου-Φίλιου

    Το event κορυφώθηκε με ένα υπέροχο lunch, όπου τα τραπέζια είχαν διακοσμηθεί με τη συλλογή art de la table της THEMIS Z. Κεραμικά με τα χαρακτηριστικά μοτίβα του brand, σε συνδυασμό με πορσελάνες και λινά τραπεζομάντηλα, μετέτρεψαν το lunch σε ένα οπτικό και γευστικό ταξίδι πολυτέλειας. Οι καλεσμένες απόλαυσαν ένα εξαιρετικό μενού με γεύσεις εμπνευσμένες από την ασιατική κουζίνα, συνοδευμένες από δροσερά κοκτέιλ και φυσικά, την καλύτερη παρέα.

    Νάνσυ Νικολακοπούλου, Μαρία Γιαννούλη-Λόκ
    Νάνσυ Νικολακοπούλου, Μαρία Γιαννούλη-Λόκ
    Ιωάννα Σακελλαρίου, Valerie Meyer
    Ιωάννα Σακελλαρίου, Valerie Meyer
    Μαίρη Φιξ
    Εμυ Λιβανίου
    Εμυ Λιβανίου

    Ημέρα της Φιλανθρωπίας και Make a Wish

    Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Φιλανθρωπίας και σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης τα “Bread Factory”, σε συνεργασία με την εταιρεία “Arla Foods Hellas”, φιλοξένησαν ένα ξεχωριστό Charity Event, στηρίζοντας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

    Ηλίας Πετρόπουλος, Ελένη Δαμάσκου, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Φαίη Σκορδά, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Χριστίνα Δημητροπούλου
    Ηλίας Πετρόπουλος, Ελένη Δαμάσκου, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Φαίη Σκορδά, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Χριστίνα Δημητροπούλου

    Η Πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά παραβρέθηκε στην εκδήλωση όπως επίσης και η Διευθύντρια του Οργανισμού κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου μαζί με την Fundraising & Donor Relations Director κυρία Χριστίνα Δημητροπούλου, οι οποίες βράβευσαν τους εκπρόσωπους των εταιρειών, ως πολύτιμους υποστηρικτές για την εκπλήρωση μίας ευχής και γενικότερα των δράσεων για τη διάδοση του οράματος και του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

    Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι του τηλεοπτικού, καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού γίγνεσθαι, συγχαίροντας τους αμφιτρύονες κκ. Ηλία Πετρόπουλο, Παναγιώτη Δημητρόπουλο, κ. Άντζελα Κοτρότσου και κ. Κέλλυ Νίκα για την τόσο σημαντική πρωτοβουλία τους.

    Η γραφουσα με την Μαρία Μπεκατώρου και την Φαίη Σκορδά
    Η γράφουσα με την Μαρία Μπεκατώρου και την Φαίη Σκορδά

     

    Διαβάστε επίσης:

    Βερβεσός: «Βάναυση προσβολή της αξιοπρεπούς άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος» η εφαρμογή του νέου δικαστικού χάρτη

    ΟΠΕΚΑ: Στις 7/10 ξεκινά η διανομή βιβλίων από τα αδιάθετα του προγράμματος – Πώς γίνεται η παραλαβή

    Η Optima bank ειδικός διαπραγματευτής επί των μετοχών της AVE



    ΣΧΟΛΙΑ